Idag har jag tränad ninen (min kanin) men att komma på kommando och stå upp på kommando han börjar bli duktig men det krävs lite mer träning,har också börjat träna att han ska snurra på kommando.
Det gick mycket bättre när jag köpte nytt kaningodis han är verkligen galen i dom😂
jaja nu ska jag äta sen städa👊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte skrivit någonting på ungefär en månad men alltså jag har inte haft någonting att skriva om verkligen :s känns meningslöst att skriva typ "hej idag har jag gjort..ingenting?"
haha.
Men måste bara säga att sommaren äntligen verkar titta fram så underbart väder!

Likes

Comments

Hej 👋

Är påväg hem från Karlskoga med Benji haft en jättebra dag gick på stan med Benji och några andra, hittade ett par jättefina lösögonfransar för bara 70 kr på hm behövde verkligen nya 😂
Nu ska jag.. fortsätta åka buss ha det jättebra💜

Likes

Comments

Hittade nya skor på Din sko häromdagen, jag är skit nöjd! dom är verkligen jättefina och jätte bekväma att gå i!

Likes

Comments

Hej!

har precis ätit, gjorde pannbiff och mos med champinjonsås riktigt gott!
Nu ska jag fortsätta mysa med gucci och kolla på cs match 👌
Ha det bra 💜

Likes

Comments

Hej!
sitter på bussen påväg hem till min bror igen har varit på möte i Karlstad, jag är så sjukt trött har sovit 2 timmar inatt 😴
Så nu återstår det 1 timma bussresa sen hem och sova en stund!
Ha en bra dag 💜

Likes

Comments

Vill du ha en mascara ett nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX kan du testa olika produkter och se vilken som passar dig bäst, men även testa spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat. GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Notera: Du får ingen ersättning för Limited Editionboxar.


Länk till GLOSSYBOX: http://blfa.me/81/772/glossybox
Likes

Comments

Hej ❤

Tänkte börja mitt första inlägg här med att be om hjälp, jag ska köpa nya skor men jag vet inte vilka som är "bäst" kan absolut inte ha vita skor då mina nuvarande.. var vita till en början men ca 2 timmar efter var dom svarta. 
Någon som kan ge några tips på bra sommarskor som inte är vita? :D
Likes

Comments