work work work

En bild på mig (no shit) när sminket iallafall är någolunda jämnt för man ej jobbat // en outfit jag bar häromdagen som soon kommer ut på bloggis :-)

Heej! Jag vill i vanlig ordning börja med att be om ursäkt för att jag är såå dålig med uppdatering, men jag gör på allvar inget annat än att jobba nuförtiden, men snart blir det andra bullar!

Idag har jag jobbat (surprise!) och efter det hamnade jag snabbt i viloläge i soffan (surprise!) och nu har jag av någon anledning hamnat i viloläge igen.... haha, energin bara döör om man inte gör någonting efter jobbet, man måste lixom hålla igång hela dagen annars händer det ingeeenting (rimlig man e som ger råd? för saker man inte ens kan följa själv). Nåja, planerna för veckan är jobb veckan ut (men haha), ska även försöka hinna fota massa outfits, planera lite partaj och ooom jag har tur kanske införskaffa mig lite festliga dekorationer, för vad äär väl en fest utan det?, jag ska också hämta ut ett spännande paket och försöka rensa i mitt rum.... hur länge har jag inte sagt att jag ska rensa mitt rum då.... haha!!

Nu ska jag sluta babbla och sätta på ett avsnitt family guy.... haha, hörs <3


Gillar

Kommentarer