vad har hänt mellan mig och simon??

Okej så jag har fått så himla mycket frågor på sistone om mig och Simon här på bloggen, och jag känner väl att jag får förklara lite vad som har hänt emellan oss även att jag är lite osäker då detta inte är något jag gärna pratar om. Men jag förklarar lite kort så ni slipper undra <3

jag och Simon är inte tillsammans länge. Vi gjorde slut för ca en månad sedan snart vilket är jättetråkigt självklart även att både han och jag vet att det var det som var bäst för oss just då, det blev helt enkelt lite för komplicerat och sådant som lätt händer. Simon är min bästa vän och jag tycker om honom så jävla mycket. Vi var väldigt bra vänner innan vi blev tillsammans så det är därför vi nu har bestämt att fortsätta vara vänner trots att vi inte längre är tillsammans, (dumt kanske vissa tycker) men det var det som kändes (och känns) bäst för oss. Så vi umgås väldigt ofta fortfarande och pratar i princip hela dagarna. För att han är fortfarande min bästa vän som det inte fanns tillräckligt med kärlek mellan för tillfället. Båda vi 2 tycker att man inte behöver göra det svårare än så.

Både jag & Simon tycker om varandra extremt mycket så vad som händer i framtiden (ett år eller en vecka) vet vi inte och det är fortfarande väldigt komplicerat mellan oss, så jag skulle verkligen uppskatta om ni slutar fråga om honom och vad som hänt/kommer ske (?). Det vet vi inte ens själva än. Men inga dörrar är stängda samtidigt som inga förhoppningar är höjda. Ja, jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga, resten är mellan oss två. Nu har ni iallafall fått veta hur det är och vad som hänt.

min allra bästa vän<3

Gillar

Kommentarer