sommarvibbar!!

Alltså v a d jag har njutit de senaste dagarna, vädret har varit så sjukt bra att jag inte spenderat en sekund hemma vid datorn, men idag regnar det så nu är jag tillbaka! Jag tog med mig pojkvännen till utsikten än en gång med massa gottigt och bara solade och pratade. Skönt!! Lärde mig knyta en knut på en körsbärs"stång" med bara munnen med ;-) så vaad jag kommer leverera på sommarens fester med detta partytrick ;-) ni bara men nej ingen bryr sig???? alls????

Älskar verkligen loka crush jordgubb ca mest av allt. Finns inget finare än en solig dag med en loka crush jordgubb <3<3 Har en sån crush på loka crush ;-)

Eftersom det regnar idag kändes det faktiskt OK att jobba idag, lite sämre igår då det var helt sjukt varmt. (notera endast OK) Nåja herregud det räcker med väder-snacket. Hur är det med er? bra hoppas jag :-) Har precis lagt mig i sängen för att vila en liten stund efter att jag jobbat hela helgen, för senare ska jag iväg och käka grillat som man så sjukt sällan äter nuförtiden..... det måste väl ändå vara omöjligt att tröttna på grillat? det går bara inte.

Glöm inte bort att det är mors dag idag <3 Så ge era mammor något fint! Jag köpte ett gulligt silverarmband till mamma i mors dags present. Vet inte om det var världens särskrivning?? morsdagspresent kanske man borde skriva. Haha, nåja - vi hörs lite senare. PUSS

Gillar

Kommentarer