mina favorit magövningar

~~~~~~~~~~

Visst är denna Tisha söt?! Beställde hem den från H&M häromdagen. Sen kanske citatet inte riktigt stämmer in på mig :-) hehe... HÄR är länken till den, finns i flera olika andra tryck och färger! Fint i sommar till stranden bara eller lite uppknuten på magen till en jeanskjol. Ska självklart visa bättre bilder någon annan dag men ville bara tipsa er lite snabbt sådär!

Idag har jag jobbat ett kort pass igen, så är precis hemkommen från gymmet och sitter nu och äter mitt mellanmål. Idag körde jag & moa all in på magen, men som jag sagt tidigare brukar jag oftast köra mage i samband med andra muskelgrupper då man lätt blir trött i magmusklerna. Mina favoritmagövningar har ni här: (lite sisådär beskrivna)

- Russian twists, denna vet nog de flesta vad de är för övning, man sitter alltså på rumpis o har benen upp i luften (eller på marken) och har en vikt i händerna (eller ingen vikt) och vrider alltså vikten över från höger till vänster sida (?) haha bra förklaring! HÄR hittar ni en länk som förklarar bättre :-)

- Trx-curls, haha denna heter verkligen inte såhär men visste ej namnet så trx-curls it is! Man har alltså ett Trx band ca 3-4(?) dm över marken och sätter fötterna i handtagen och ställer sig sedan i en planka (på raka armar) sedan är det bara att spänna magen och dra in knäna mot magen. Som att du ska sparka dig själv i magen, samtidigt som du håller en kontrollerad planka. HÄR hitttar ni länk med bättre beskrivning.

- Cable crunches, Denna heter faktiskt så, haha. Då behöver du en kabelmaskin och jag brukar föredra att använda mig av ett rep. Sedan sätter man kabeln i högsta position, går ner på knä och gör en crunch samtidigt som man håller i repet. (armbågarna mot knäna)

Ja jag försökte iallafallatt förklara så bra jag kunde <3 Tänkte att det kunde vara lite kul att få lite tips iallafall! Självklart kör jag inte bara dessa men dessa 3 ger väldigt bra kontakt och är iallafall mina favoriter just nu. NU MÅSTE jag äta upp. TTYL

Gillar

Kommentarer