min (halva)dag i bilder

HEJ! Idag har jag fotat fram en till "min dag i bilder" då jag själv tycker det är väldigt kul att läsa. Sidenote: jag jobbade i några timmar idag också därav att det blir lite tomt mot kvällen :-) Blir väl snarare en "min HALVA dag i bilder" xo.

Kickstartade dagen på bästa möjliga sätt. Med en Nocco Carribean i min hand självklart. Totalt älskar denna smak, den slå alla andra nocco;s med hääästängder.

Några timmar efter frukost och Nocco blev det dags för mellis. (Det är en c-vitamintablett i glaset för er som undrar.) Vad som hände mellan Noccon och detta mellis bör kanske inte nämnas.... Har nämligen blivit helt fast vid ett mobilspel. Känner mig som värsta tönten men är helt allvarlig, kan inte sluta spela?! Spelar h e l a tiden??? Hjälp mig herregud. Spelet är iallafall ballz, och är egentligen jättesimpelt och långdraget men jag är såld. Testa det! Så i princip allt jag gör i detta inlägg inkluderar detta spel. hahah herregud.....

Efter detta åkte jag till min kostrådgivare för lite vägning och mätning. OCH som jag nämnt flera gånger - min cheatday - JAG FICK DEN. Alltså jag är så lycklig. Fatta en saftig hamburgare.... mmmhhh... på lördag!!

Men trots mitt beroende av detta spel så lyckades jag masa mig till gymmet (LÄS: helt själv!!!!) för att träna axlar och mage. Tränar i princip aldrig själv så cred till mig för det. Jag är lite av en latmask när jag kör själv haha, då är det ju ingen som vet vad jag körde & hur hårt, haha! Sen blir det alltid så tråkigt mellan seten, håller ni inte med?

Efter detta började jag då alltså jobba, därav några timmars hopp här.

& nu är vi här. Har precis ätit min middag och provat lite kläder som jag fått hem. DENNA KLÄNNING. Jag är kär! Den kommer användas flitigt nu i sommar så den lär ni nog få se fler gånger hehe ;-)

Summan av kardemumman - ännu en jobbdag är avklarad och jag närmar mig nu min första cheatday på läänge med stormsteg!! Hur kan man längta så mycket efter lite mat? & godis, & chips

Gillar

Kommentarer