i love me some knits

Hej på er! Idag slutade jag tidigt så jag passade på att fota den nya tröjan som jag berättat att jag i princip bor i! Det var så sjukt kallt och blåsigt så fotade bara snabbt, håret såg verkligen ut som ett fågelbo efter. Identiskt likt var det.

Älskar den!! så fint med en liten "slits" på sidorna av en stickad tröja, den blir inte lika tråkig och .. vanlig? Den kommer från chiquelle och ni hittar den HÄR! finns i massa fler färger, jag önskar mig faktiskt denna i andra färger i julklapp för jag tycker om den så. Har alltid svårt att hitta en bra polotröjan som inte har en trött polokrage, om ni förstår vad jag menar. Jag gillar lixom inte när den hänger fult? haha, jag tror ni förstår :-)

Idag köpte jag mina sista julklappar!!! wiiho. Skönt, måste jag ändå säga. Har verkligen varit på stan varje dag den senaste veckan så är rääätt så trött på det nu. Är trött på allt just nu, haha. Men imorgon är sista jobbdagen innan jul så då ska jag njuta av sovmorgon & familjemys. Det ska bli så sjukt skönt! Känner att jag varit dålig på sistonde att gå och lägga mig i tid, så det ska jag göra idag, men först har jag massa saker att göra. EX: blogga, träna, pynta granen och slå in de sista klapparna. Nu måste jag slänga i mig lite mat och så sticker jag mot gymmet sedan. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer