i höst vill jag...

​alla bilder är tagna från weheartit. 

Oktober närmar sig med stormsteg så jag har därför sammanfattat mina favoritsaker att göra en typisk höstdag i form av en lista.
- Träna massor! hösten känns som den perfekta säsongen att spendera större delen av tiden på gymmet eller ute på långa promenader. Älskar att gå ute på hösten, bortsett från när det regnar iofs men annars är det perfekt, inte för varmt och (oftast) inte för kallt.

- Köpa massa goda doftljus, haha basic svar men det är så mysigt när hela rummet doftar höst, måste dock införskaffa mig nya då de jag har just nu bara luktar jordgubb/citron och sådant. Vill ha det typiska pumpalövregnmyshöstigaste doftljuset av dom alla ;-)

- Gå loss på varma tröjor shoppingen. Men allvarligt, vem älskar inte stickade tröjor? det måste vara omöjligt att inte älska dem? snygga OCH sköna, precis som det ska vara! Ja tröjor är nog (tyvärr) det som min lön går till denna höst, haha...

- Ha filmmys i sängen med massa mysiga filtar och sköna tofflor på fötterna. haha tofflor är det bästa som finns. Tacka vet jag den som kom på tofflor! Mysiga hemmakvällar framför en film i sängen med någon man tycker om tackar jag i alla lägen ja till nu i höst!

- Följer stanna-hemma-och-kolla-på-film-punkten och säger fika! En varm kaffe (lol gillar knappt kaffe) med en kompis man kanske inte träffat på ett tag, eller ja vem som helst. Men fika känns extra mysigt på hösten, just för det är så gott med en te eller kaffe då.

- Outfits! älskar höstoutfits!! det känns som det är mycket lättare att få till en snygg outfit på hösten vs exempelvis sommaren, eller vintern!! vintern är ju ännu värre då vill man bara ha täckjacka. Men på hösten är det kyligt så man kan klä på sig mycket, men ändå inte så kallt att man måste ha tjockaste jackan man kan hitta, utan det funkar perfekt med stickade tröjor och fina kappor. jag som älskar kappor <3

Ja jag är nog rätt så peppad på att se vad Oktober har att erbjuda. Även fast jag egentligen bara vill boka en resa till något varmt ställe och stanna där så ska det nog gå an. Om jag följer dessa punkter slaviskt ;-) kram på er.

Gillar

Kommentarer