i en jeep kring hela samos

En dag på Samos hyrde vi som jag sagt tidigare en Jeep över dagen f��r att ta oss genom heela Samos-ön, den är bara ca 4 mil så vi hann med allt man vill hinna göra :-) perfekt! Jag hade sjäälvklart kameran i högsta hugg hela dagen så det får bli en liten mini min dag i Samos bilder(??) NU!

Jag var extremt redo & glad över vår söta vita bil <3 visst är den gullig? det var trångt så in i, men hellre en gullig trång bil än en ful och rymlig..... :-)

Första stoppet - Samos stad! Här stannade vi inte speciellt länge pga det var heeelt sjukt varmt. Vi hann kika i lite butiker och klappa en kattunge sen räckte det lixom, haha. Men det är en huur fin & mysig stad som helst! Så tips tips att åka in till Samos stad när ni är på Samos (typ det mest självklara man kan göra.... men ändå)!

Kokari är en annan gullig stad som ligger väldigt nära Samos stad, där åt vi lunch på ett ställe som hette Meltemi, dom hade maaassor av skaldjur (kolla räkorna lixom!!!) men jag som är skaldjurs-etarian äter inte det ;-) haha, hatar skaldjur. Det blev istället en varsin Gyros till oss alla, vad annars i Grekland lixom hehe.

Jag hatade nog denna bilen :-)

Bikinin är från Vero Moda, shortsen gaamla från Bikbok & de sjukt trendigarna flipflopsen från ett supermarket!

Alltså!!! sitter as we speak i ett hus i danmark och huttrar för det är så kallt... jag längtar nog inte tillbaka hit...

Potokaki blev nästa stopp där vi hittade en heeelt sjukt fin strand med klarblått vatten. Alltså det är SÅ fint, synd bara att det är stenstrand men det är det ju oftast på mindre öar. (?) vad jag har hört iallafall hehe. Det var sjukt behövligt med denna badpaus då vi satt och trängdes ihjäääl i baksätet på dendär jeepen.

Vi alla bara skrek efter en kall milkshake så det fick bli nästa target! Alltså jag tror inte ni kan förstå hur extremt gott detta var. Det var som räddaren i nöden, heeeeeeeelt fantastiskt.

Har extremt många mer omgivningsbilder men fick välja lite :-) Men hur fint!! Alltså det är en sån minimini ö att man ser allt från toppen.

Dagen fortsatte vid poolen följt av en PN, en perfekt dag i mina ögon. Lite kul - lite ta det lugnt & en rejäl powernap på det. FANTASTISKT.

Gillar

Kommentarer