ett perfekt avslut

Nu är min födelsedag över :-( så det är dags att börja visa er bilderna från dagen. hade en faantastiskt bra dag med de bästa människorna jag vet. Och simons paket <3<3 Fick ett jättefint blombud till dörren, en flaska moet (han vet vad jag gillar hehe) och ett armband från Michael Kors nya kollektion. BÄSTA simon, han känner mig så väl!

Igår när Simon hade slutat jobbet så möttes vi upp för lite paketöppning och lite champangemys dagen till ära. Så fick jag vääärldens snilleblixt att vi skulle ta ut massa täcken & madrasser och ligga ute & kolla på film, (simon ville dock hellre ha madrassen i soffan... men det gick det med hehe :-)) Så såhär mysigt hade vi det! Det var verkligen så mysigt, trots att det var otroligt kallt..

Ja, jag tror inte jag behöver säga något mer. Bilderna talar lixom för sig själva, lite champange, en fin kille, choklad, chips och en rolig film. Det kan ju inte gå fel?

Nu är det däremot dags för mig att ta tag i mitt liv. Jag hade kunnat visa er hur mitt rum ser ut just nu, men ni hade antagligen bara anmält mig till extrema samlare eller liknande. Det är inte ens okej, så stökigt är det. Nu ska jag rensa ut & städa ordning på denna röra. Hörs senare <3

Gillar

Kommentarer