en helt vanlig dag i bilder

Blev inte vidare mycket till min dag i bilder igår då jag heelt glömde bort det i vanlig ordning. Men idag blev det en! Meeen eftersom jag jobbar ca 9 h om dagen så blir det ju inte svinkul. Men ändå, min torsdag i bilder häär <3

Sovmorgon + vänner är en riktigt fin morgonkombination om ni frågar mig. Har faktiskt aldrig sett vänner tidigare men nu kollar jag på det ca varenda vaken minut, så himla kul ju? Att jag har missat det i 20 år är ju heeeeelt!

Dagens face-look ;-) haha, minns förr när det var en grej. (eller är???), jag ser lixom exakt likadan ut varenda dag, haha. Det är många som frågar vilka fransar jag använder och jag använder nästan inga andra än House of lashes Siren.

Sen jobbade jag ju i 7,5 timmar och direkt efter jobbet åkte jag somsagt på visning, jäättefin lägenhet men jag är ju osäkrast av alla när det gäller sånthär. Tänker bara att det kommer bättre hela tiden, vilket det sällan gör, haha. Nåja, inget som ska stressas! :-)

Efter visningen gick allt i ett, hem, äta tacos, byta om och åka mot gymmet!

Det var en riiktigt bra träningsdag idag! Nivet när man känner att det knappt finns ett stopp, haha :-) så himla skön känsla!! Så nu är man svettig och dan, och sjukt redo för en dusch. För det måste man ju vara så himla redo för lixom??? Men först ska jag slänga ihop det bästa man kan äta efter träning, dvs en omelett med ost och skinka <3 Kramis

  • Nära Huskvarna

Gillar