längtar till julen och klagar på vintern.

& där var det måndag igen då, allt bara går runt runt i ett hamsterhjul vecka efter vecka. Idag iallafall är det mysdag-deluxe! (ni ba som varenda annan dag menar du alltså...), haha. jag fryser stääändigt nu denna tiden på året och när det är kallt och mörkt orkar man absolut ingeeenting. Jag ska dra med mig Simon och handla lussekatter och skumtomtar, jag har craveat lussekatter helt sjukt mycket det senaste, ääälskar det. Och glögg med, alltså MMM va fint det är(!) Haha, jag måste lugna mig med julen nu om ni ska orka med mig hela vägen till December ;-) vi kör på en liten vinter-lista istället!

Vad tycker du om vintern? - Hatar egentligen vintern i sig, alltså snön, skrapa bilen, kylan, mörkt hela tiden osv... men kan ändå tycka att första snön är rätt mysig. Men inte så mycket mer än så. Julen däremot! ;-)
Hur kommer du se ut i vinter?- Jag kommer bo i den varmaste jackan jag äger men ändå försöka hålla det lite snyggt trots alla lager med kläder, vantar och mössor. Vill gärna hitta ett par fräscha (varma!!) boots & självklart flera mysiga stickade tröjor.
Snö och -20 grader eller snöfritt och +10 grader?- Oj denna var svår. Men December ut -20 och snö! Men sedan där efter nyår och det så får det gärna bli vår och varmt så snabbt som möjligt.
Några särskilda planer för din blogg i vinter?- Försöka variera mig mer, uppdatera oftare och allt sådant som gör bloggen bättre i allmänhet bara.
Vad gör du för att få upp värmen när det är iskall ute?- Det gör man inte, fryser man så är det kört tills man kommer in och värmer sig, haha.
Nämn fyra saker du vill göra i vinter.- Åka skidor! var jääättelängesedan jag åkte skidor, åka skridskor på en sjö och dricka varm choklad (eller det vill jag nog tills jag är där och fryser haha... då ångrar jag mig fort), resa iväg på någon mysig weekend, kanske till London eller Köpenhamn? och gå på jul på liseberg, har faktiskt aldrig varit där på julen men det verkar så himla mysigt :-)

Några snabba där iallafall! Nu ska vi åka <3 hörs.

Gillar

Kommentarer

lisas
lisas,
Så mysigt det såg ut att sitta vid kaminen! Älskar själv att göra det
nouw.com/lisas
matildalarsson
matildalarsson,
Ellerhur! så mysigt 😊
nouw.com/matildalarsson