måndag// veckans planer

Glutenfri havregrynsgröt toppat med mjölk, färska hallon och jordnötssmör. Har fastnat totalt för jordnötssmör i havregrynsgröt (+mjölk annars blir det för torrt!), testa det om ni gillar jordnötter!

Godmorgon hjärtan! Måndag igen vilket betyder att jag har stängningen på jobbet. Sov otroligt dåligt inatt så är extra trött idag (i vanlig ordning), men är ledig imorgon så jag ska kriga igenom denna dag för att vila upp mig imorgon. Tänkte även att jag skulle börja med "veckans planer" på måndagar så ni vet lite whats up under veckorna.

MÅNDAG: Jobbar stängning 12-21.
TISDAG: Ledig! Tänkte starta igång träningen igen med ett tidigt gympass, hämta ut paket, fota. Ev. "min dag i bilder"-inlägg.
ONSDAG: Jobbar 6-15, efter det ska jag åka och träna med Simon.
TORSDAG: Jobbar 14-18. Tänkte ha lite "me time" med ansiktsmask, peeling, nagelfix och allt vad det innebär. & gym efter jobbet!
FREDAG: Jobbar 14-18. Träna innan jobb och vin&spelkväll på kvällen.
LÖRDAG: Jobbar 6-15. Helgen är öppen planmässigt men det finns ofta en tendens till godis & filmmys när jag jobbar helgen hehe.
SÖNDAG: Jobbar 7-14:30, efter det ska jag v i l a resten av dagen. Ni vet ju att jag tar mina vilo-söndagar på fullaste allvar ;-)

Inte den mest händelserika veckan, men det är i princip såhär mina veckor brukar se ut. Jobb - Blogg - Träna - Sova.

Nu måste jag göra mig iordning, hörs senare <3

Gillar

Kommentarer