paj-cravings & 30 liv i veckan

4 från fikat idag med Simon. Hade sånna extrema cravings efter paj med massa vaniljsås så var bara tvungen att åka in och fika, haha. Om någon timme är det också dags för rabarberpaj hemma.... det finns lixom inget stopp, haha!

Idag är det söndag igen så sovmorgonen var ett faktum, sedan begav vi oss in mot stan för paj & nu har vi hamnat i sängen, igen. sova-paj-sova-paj, kan man ha ett bättre liv än så? dont think so.

Jag hade tänkt slå på en SVT-serie som heter "30 liv i veckan". Den handlar om självmord och ska tydligen vara jätteledsam men jättebra! Tipsar om den redan innan jag börjat kolla för jag är säker på att den är värd att se! Det är så viktigt att förstå hur vanligt och farligt psykisk ohälsa är, det händer så ofta men det pratas så lite om det. 30 liv i veckan lixom, det är så hemskt att jag inte kan formulera mig.

HÄR har ni en länk så ni kan komma direkt till serien <3 kram!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vilket app och mer specifikt vilket filter är det du använder dig av till dessa bilder? Haha har sett det på flera bilder på instagram osv men hittar inte vart man kan använda sig av det!