b-day gift & i ett sådant stadie

huur fint armband fick inte jag av Simon i födelsedagspresent då <3!! Så fint & stilrent! Det kommer alltså från Michael Kors som jag sagt tidigare, kika in deras nya smycken, de har maaassor av fint nu!

Åh. Vilken dag. Det har tagit emot att hålla humöret uppe & att orka jobba idag. Är nu inne i ett såntdär stadie som de flesta av er antagligen känner igen sig i - att man känner sig helt vilsen och som att man är på ett helt fel spår, allt känns bara fel. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv eller hur jag vill att mitt liv ska se ut, så det känns som jag hamnat någonstans emellan. Nu finns man bara, man gör inget som tar en närmre det man vill göra. För man vet ju inte vad det är. Man känner sig lixom..... tom? Det känns som något saknas men man vet inte vad.

Det är så svårt att förklara vad jag menar, det finns knappt ord för det men det finns där. Som att man bara väntar på att något ska hända istället för att bara ta tag i livet och göra det själv.

Gud vilket blurrigt inlägg, men om ni märker av att jag inte är mig själv framöver så vet ni (knappt?) varför <3 Sköt om er.

  • new in

Gillar

Kommentarer

emmieahl
emmieahl,
Men vilket fint armband!!
nouw.com/emmieahl