äntligen lite SOL!!

Hej <3 Eftersom vi har så fullspäckade dagar heela dagarna så får jag ta den tiden som finns till bloggen, but i do my best! Idag bestämde vi alla att man skulle få sova ut och inte sätta en massa alarm. YES tänkte jag som sover bort ca 90% av mitt liv. MEN då hade inte Simon hört detta = han satte alarm på 07:30 (!) och sedan hade han mage till att väcka mig och fråga om vi skulle ta en powerwalk. Men det gjorde vi! Klockan kvart i 8 hade jag snörat om och var ute på PW vid straanden, inte dåligt när man tänker på vilka det är vi pratar om. Men det var skönt! Vi tog oss ett dopp i poolen också innan alla hann upp, otroligt bra start på dagen om ni frågar mig.

Ni ser ju hur det sprack upp sedan (jämfört med förra bilden lixom) FINALLY(!!) Så vi tog oss ner mot stranden och låg där nästan hela dagen.

Vi har lekt massor idag också så gamla jag har bäddat ner mig för lite siesta :-) Bästa tiden på dagen!! förresten, visst är hon söt när hon springer runt med sin drake :-( so cute.

Efter stranden var det min och Simons tur att laga maten & då tar vi självklart det lättaste - Falukorv med snabbmakaroner!! Ingen av oss är en höjdare i köket så det var nog bäst så. Nu ligger småtjejerna i badet och övar på att simma och snart ska jag och Simon åka mot centrum för att kika runt lite, & imorgon ska jag ta med mig kameran hela dagen så jag kan få ihop en rejäl min dag i bilder! Ni vet ju att jag gillar de inläggen ;-) TTYL <3

  • Nära Ringkøbing, Danmark

Gillar

Kommentarer