15 frågor om mig

Min frukost igår, eller ja den med bara blåbär, frukt får jag ej, haha :-) Det är iallafall naturell kvarg med bär! Mums!

Godmorgon! Idag är jag faktiskt ledig (som jag sagt 2 dagar i rad men ändå jobbat sen haha) och har faktiskt inga planer alls. Jag jobbar helgen denna veckan så det blir mest att bara ta det lugnt och vila upp mig. Skönt! Därav att mitt schema idag är rätt uttunnat så kör jag på dendär "15 frågor om mig" som jag sett flera bloggare göra! istället för att babbla på om min händelserika dag lixom ;-)

1. Beroende av?

Är inte beroende av så mycket som jag var innan kostschemat (ex majskakor, färsk mango, red bull osvosv). Men nocco och min mobil kanske, den har jag ju med mig heeela dagarna.

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Antar att ca allas svar här är svart och jag får väl anmäla mig till en i mängden och svara svart, haha. Det är ju så enkelt att matcha och man kan ha black-on-black. Men gult tex är mycket svårare att kunna ha flera klädesplagg av på samma gång och i vitt ser man typ ut som... en ängel? eller nå. Så svart blir det! Dessutom finns nästan alla kläder i svart med ;-)

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Min längd och mina ben.

4. Dina planer under 2017?

Är ju ingen master-planner som planerar saker låångt innan det ska ske meen ska resa på 2 resor, en med min familj och så den jag skrev om häromdagen. Sedan ska jag även till Danmark en vecka i sommar. Utöver detta ska jag försöka spara massor av pengar = jobba mycket. Mycket mer än så har jag inte planerat än, den som lever får se :-)

5. Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja det gör jag ofta, när jag tänker på något kul som hänt så brister jag alltid ut i skratt, även om jag är helt själv, haha.

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Äter inte så konstiga grejer eftersom jag är väldigt kräsen, så har inte ätit varken bläckfisk, getöga eller något sånt vidrigt. Jag håller mig till det jag vet är gott, hehe :-)

7. Hur skulle du beskriva dig själv?

Hmm, pratglad (eller allt beror ju självklart på vem man är med och var) men är i regel rätt pratglad och utåtrikad. Sen är jag också disträ, stökig och alltid stressad...

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet?

Någon stad i nåt varmt land, var vet jag inte riktigt, det enda kravet är att det ska vara rätt varmt året om, palmer överallt och gärna rätt litet och mysigt.

9. Hur ser din morgonrutin ut?

Just nu är jag lite av en rutinmänniska (pga kostschemat), om man jämför med innan då jag var allt annat än en rutinmänniska. Nu går jag alltid upp kring halv 9-9 (en ledig dag dvs), gör första frukosten framför någon av alla serier jag har igång på netflix, antingen gossip girl, lockup: women behind bars eller tretton skäl varför. Sedan ligger jag i soffan en stund innan det är dags för mellis och det brukar jag också äta framför netflix samtidigt som jag bläddrar på mobilen. Sedan blir det tandborstning, sminkning och hela faderullan, inte jätte avancerad rutin kanske men i like it simple :-)

10. Vad längtar du efter?

Sommaren, precis som 99,9% av sveriges befolkning också gör just nu. Och mina resor som jag bokat såklart! denna sommaren kommer bli SÅ bra.

11. Serier du följer just nu?

Haha men detta svarade jag ju precis på, gossip girl, lockup: women behind bars och tretton skäl varför. Jag är en sån som ääälskar att ha flera serier igång samtidigt. Då kan man verkligen välja efter vad man vill se då.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Hmm.. kring 23 blir det oftast, det är då jag inte orkar hålla ögonen öppna längre, haha.

13. Vem kallar du dina bästa vänner?

Måånga av mina vänner skulle jag kunna klassa som bästa vänner, men bästa bästa bäästa är Moa och Simon. <3

14. Vad finns alltid i din handväska?

Har alltid olika väskor så har inga saker jag alltid har i min handväska, men saker jag alltid har med mig iallafall är mobil, plånbok och nycklar, jag har ju oftast med min bil och där i har jag laddare, tuggummi, lypsyl, parfym, borste, ja allt man kan behöva. Så bär sällan runt på dom sakerna.

15. 3 utländska bloggar du följer?

Janni delér är den enda tror jag...?

  • frågor

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Hej! Vem/vilket företag gick du till för ditt kostschema? Är nyfiken eftersom jag är sugen på att anlita någon som kan hjälpa mig med kosten. grym blogg btw! Puss