Samarbete med BGA.se

Om det är något jag älskar så är det inredning och göra förändringar på mitt rum, framförallt under dessa mörka vintermånader och många mysiga timmar spenderas i hemmet! Det tillför lite av en ny energi. I samarbete med BGA.se har jag fått hem denna snygga och stilrena poster. Fastnade totalt för deras patentritninar och detta är enbart en av många olika motiv som finns i deras breda sortiment. Älskar dessutom toppenkvalitén på deras posters som är gjorda i ett hårdare material och funkar därför lika bra med ram som utan.

BGA är nordens största ledande aktör inom fotoramar och fotoalbum. Det är ett familjeföretag med grund i Gävle sedan 1993. Förutom deras e-butik finns det idag sammanlagt 10 stycken butiker runt om i Sverige och Norge. Där kan du främst hitta massa fantastiska posters, speglar och ramar. Det går även att köpa studentskylt, collage och fotoalbum. Det finns hela 20 000 produkter att välja på, så kan därmed garantera att det finns något för alla. Något jag uppskattar lite extra med BGA är att alla posters printas i deras egen printstudio och kommer från ett hållbart skogsbruk, vilket vidare leder till minskad miljöpåverkan. Så bra!

Gå in och kika på deras hemsida för att pimpa upp ditt hem! Ifall du hittar något att klicka hem så har jag en rabattkod till er, ange "MATILDAKZ25" i kassan och få 25% i rabatt t.o.m. 31 Januari 2020. Postern jag valde heter "Patentritning - Kamera I" och är i storleken 30x40cm. Passa på att lyzza till det hemma nu finisar!

Kramar Matilda

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men åh så himla snygg tavla!! 😃idanilssonphoto.se/
beattriicee
beattriicee,
Vilket härligt sammarbete! och sjukt snygga posters! 😍nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229