Mina senaste inköp

Innehåller annonslänkar för Lyko

Torsdag kväll och inte långt kvar till helg, wiho! Dagarna går nästan för fort mot jul nu, hinner knappt med? Början av veckan har mest bestått av plugg och distansundervisning. Förra veckan blev det klart att det kommer vara distans fram till jullovet, yey om man frågar mig! Jag är då en av de få som faktiskt gillar distansundervisningen, det förenklar vardagen lite samtidigt som man slipper trängas på fullpackade tåg varje dag. Praktiken rullar dock på som vanligt och igår var det första praktikdagen för denna veckan. Tågen som aldrig är på min sida var såklart inställda, så det var bara att ta och köra hela vägen istället. Har nog inte varit i tid till praktiken sedan november, perfekt liksom.

Shoppade ni något under black-week? Jag hade inte planerat några köp och gillar inte hysterin egentligen, men det blev några köp ändå. Lite julklappar checkades av och är faktiskt klar med alla i tid för en gång skull, är annars alltid den som springer runt in i de sista minuterna den 23:dje. Kan man hoppas att fler har spridit ut sina köp och varit ute i tid? Det är inte rätt år att skjuta fram allt in i de sista dagarna så det blir trängsel i butikerna. Hur som helst, det blev lite köp till mig själv också. Estee Lauders double wear foundation, en glitter-eyeliner från Urban Decay, MAC's strobe cream och YSL's primer fyndade jag fö nästan 50% rabatt med rabattkoder (@matildaberlin att tacka), perfekt! Har varit ute efter en bra foundation och primer ett tag nu och hört bra riktigt bra om alla dessa produkter. Eyelinern tyckte jag kunde bli kul att skapa lite looks med nu inför jul & nyår. Sedan klickade jag även hem Olaplex No7 bonding oil som jag inte heller har testat tidigare, men hört mycket om och mitt hår har varit i stort behov av vård nu! Eftersom jag inte hade planerat att köpa något så blev det en hel del ändå, men det var ändå saker jag velat ha ett tag och behövt som nu blev betydligt billigare än vad de hade varit senare. Mycket spännande produkter som ska testas nu!

Under black-week fick jag även hem Linn Ahlborg's senaste parfym som blev ett måste att köpa, luktar fantastiskt!

Psst. Har även skaffat en ny Instagram så nu tycker jag att alla borde direkt gå in och klicka på följknappen - matildakz01.

Kramar Matilda

Gillar

Kommentarer