Fyra materiella saker

Inlägget innehåller annonslänkar

...från min vill ha lista tills när det är dags för flytt hemifrån. Har på senaste tiden kikat en hel del på massa saker jag vill ha tills när jag flyttar hemifrån i framtiden, framförallt till köket. Finns så enormt mycket fint, listan är lång! Farligt att sitta hemma och scrolla runt på sidor haha! Men perfekt att önska sig till studenten!

Mateus-porslinet

Porslinet (minst) varannan person älskar, inklusive mig själv. Mateus-porslinet är inte precis billigt med tanke på att det är så många delar och antal man ska ha av varje, men så fint! Dessa ovan bara några av de delar jag vill ha, så fint att kombinera olika färger också! Blir att samla på sig lite i taget.

Ittalla essence

Vi har dessa glasen hemma och jag älskar dom, så fina och sköna att dricka ur. Mina favoriter är framförallt rödvinsglasen, men tycker även om öl-, champagne och cocktailglasen också.

SMEG

Har länge tyckt att SMEG's hushållsmaskiner har varit väldigt fina. Jag fick vattenkokaren i julklapp förra året och stavmixern inklusive tillbehör i födelsedagspresent så vill gärna ha fler köksapparater i samma serie - blir så fin helhet och så är kvalitet dessutom toppen. Next up på listan är främst brödrosten och köksmaskinen.

Bodum-glas

Har redan den största varianten av dessa glas och älskar de så vill ha fler i mindre storlekar. Perfekt att de är dubbelväggade så de funkar med både kalla och varma drycker!

Kramar Matilda

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh! Vill ha typ allt detta jag med, haha ❤️

nouw.com/agnesmathilda