7 saker jag ser fram emot just nu

Hej finisar, hoppas ni haft en bra start på veckan! Jag själv blir rätt trött om dagarna och det är lätt att tappa motivationen till det mesta under dessa dagarna så har listat lite punkter som jag ser fram emot just nu som hållet min motivation uppe!

Våren

Så trött på gråa och kalla dagar nu! Längtar efter att blommorna ska börja blomma, den sista snön har droppat bort, fåglarna börjar kvittra och varmare dagar så man kan gå runt i tunnare kläder och dricka islatte i solen!

Slutet av mars

...för då flyttar en liten valp hem till oss! Förra månaden kontaktade vi ett par kennlar och när den ena kenneln sedan fick valpar dagen efter min födelsedag så hörde de av sig och erbjöd oss att få köpa en valp, så mysigt! På söndag blir det äntligen valpmys för då ska vi åka och kolla på valparna för första och sista gången innan en av de flyttar in i slutet av nästa månad! Kan säga att jag inte har lika bråttom att flytta hemifrån nu när det kommer finnas en valp i hemmet snart.

Folksamlingar

...eller rättare sagt att fler fått vaccinationer och smittan förhoppningsvis minskar så det går att börja träffa folk, resa och göra allt som tidigare var det normala igen utan att folksamlingar ska vara ett problem.

Året på bloggen

Ser fram emot att skriva inlägg, fotografera och planera resten av året. Har en hel del planer och ser fram emot detta året med bloggande och förhoppningsvis lite mer spännande grejer senare i år! Förresten så gjorde jag en nystart på Instagram för inte så längesedan och kommer börja uppdatera mer regelbundet där framöver gå gärna in och klicka på följknappen!

Studenten

Högt på listan! Fjorton år i skolan och jag är mer än redo att bli färdig med det sista skolarbetet och kunna springa ut med studentmössan på huvudet och lämna gymnasiet och grundskolan bakom mig. 114 dagar kvar!

Köpa en ny dator

Har inprincip bara använt mig av skoldatorn de senaste snart tre åren och nu när studenten närmar sig är det snart dags att lämna tillbaka den, så då är det på tiden att investera i en ny! Ser fram emot att uppgradera med en ny, samtidigt som det lär svida rejält på kontot haha! Vill ha en som tål lite tyngre program, har mycket utrymme till videor & bilder och är smidig att ta med när man reser runt. Har varit inne på Macbook Pro, någon som har erfarenhet av dessa eller har någon annan att rekommendera?

Bli färdig med matchningsprocessen

Som jag tidigare skrivit om så håller jag på att ansöka om att åka som au-pair till USA efter studenten. Har inte skrivit speciellt mycket mer efter att ansökan blev färdig, godkänd och matchningsprocessen började. Detta är för att allt med corona, restriktionerna och visum-bannen som innebär att inga kan komma in i landet fören tidigast efter 31 mars som har förlängt hela processen, eftersom matchningsprocessen går ut på att man ska matcha med en familj och de flesta familjerna söker just nu au-pairer som redan befinner sig i landet och har förlängt sitt år. Med andra ord har jag varken haft möjligheten att prata eller matcha med någon familj ännu. Förhoppningsvis kommer det hända mer saker nu i mars/april så får vi se vad som blir av senare.

Har ni något ni ser fram emot just nu? Rekommenderar verkligen att skriva en lista oavsett om det något smått eller stort!

Kramar Matilda

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Kan verkligen hålla med om mycket av den här sakerna, shit vad jag längtar till ”bättre” tider som våren och allt annat! 😍 Kram

nouw.com/beattriicee
agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vilket härligt inlägg, blev alldeles pirrig i magen av längtan haha ❤️ Jag håller med dig om så många punkter! Framför allt att kunna leva mer som vanligt igen. Och hur mysigt att ni snart får hem en valp?! Kram ❤️

nouw.com/agnesmathilda
happyM
happyM,

Åh blev typ helt pirrig i kroppen av din beskrivning på vår, omg vad jag vill ha det nu!!! Vi har strålande sol idag så man får ju liiite vårkänslor, men så lätt att det typ börjar snöa i morgon igen och man blir besviken haha ❤️ Stor kram ❤️

nouw.com/happym
saranilsander
saranilsander,

Åh håller helt med på att ta studenten, gör också det nu till sommaren och är så taggad! Håller tummarna för att dagen bli så bra som möjligt trots omständigheterna!🥰

nouw.com/saranilsander
carroat
carroat,

Åh jag längtar också så mycket efter våren!!! 🥰

nouw.com/carroat
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

MacBook Pro är den jag använder men upplever (tyvärr) den nya som mycket sämre än min tidigare MacBook Pro som var SUPER BBRA-älskade den❤️!!!!

nouw.com/dreamandcreativity