100 dagar kvar

Nu är det countdown påriktigt hörrni, 100 dagar kvar till studentdagen! Min motivation till skolan detta läsåret har verkligen varit i botten, det är fortfarande och har varit enormt mycket att göra. Samtidigt blir allt som man har sett fram emot sista året inställt, vilket såklart är förståeligt med tanke på situation vi fortfarande befinner oss i men det är enormt tråkigt. I skolan har vi knappt nämnt ordet "student" fram tills igår, det har liksom inte funnits mycket att tala om eftersom alla evenemang som har med studenten att göra som fester, bal, karneval m.m. inte blir av. I maj var det även även tänkt att spendera tre veckor med praktik i Spanien som inte heller blir av tyvärr. Det är verkligen trist när saker inte blir som tänkt, men samtidigt får man tänkt om, göra det bästa av situationen och försöka tänka positivt. Det ska bli enormt skönt när gymnasiearbetet är presenterat, sista arbetet inlämnat och sista provet äntligen är skrivet när studentdagen är här - om 100 dagar. Längtar!

Snart är det dags för valpmys igen!

Idag började dagen i skolan med en engelska eximination, sedan bar det av mot praktik på The Body Shop resten av dagen. Efter att ha suttit en stund med plugg och planering innan kvällen avslutas med dagens Big-Brother-avsnitt.

Torsdag & Fredag

Inga speciella planer utöver det vanliga. Har andra delen av engelska-eximinationen på torsdagsmorgonen och sedan praktik på Cervera båda dagarna.

Lördag

Skriva högskoleprovet inprincip hela dagen, medans resten av familjen ska inom IKEA. Känner verkligen noll motivation för att göra provet just nu, men kommer vara skönt när det är överstökat.

Lär vara lagom trött i huvudet när man kommer hem och planen är att spendera kvällen i soffan med glass och finalen av Melodifestivalen.

Söndag

Dagens höjdpunkt kommer vara valpmys! Andra och sista besöket vi hälsar på valparna innan en flyttar hem till oss om ett par veckor!

Kramar Matilda

Gillar

Kommentarer