Helgens äventyr för den lilla

Det är så otroligt rofyllt att sitta på kökssoffan hemma hos mamma med en sovande valp som ligger tätt tätt intill. Hon andas lugnt och emellanåt sträcker hon på sig för att sedan kura ihop sig lite extra. Livet med hund alltså! Det är rätt ofattbart hur man kan älska ett sånt litet liv så mycket och jag märker hur jag vill hjälpa henne och skydda henne mot allt.

I helgen så har vi gjort många grejer för första gången! Vi har börjat öva på att gå korta promenader runt kvarteret, vilket har gjort mig både glad och förvånad för hon är redan duktig på att gå i koppel. Hon tar kopplet i munnen och så går hon bredvid mig tills det finns något intressant att stanna och lukta på. Vi har även duschat. Klassas nog inte som en höjdare enligt henne men hon var ändå medgörlig och stannade i duschkabinen tills jag ansåg att vi var klara.

Tyra har fått en lekkompis som passande nog bor granne med mamma. Dom har härjat i trädgården flera gånger denna helgen och det är perfekt att göra precis innan vi ska sova på kvällen. Då slocknar hon på två röda när vi väl har lagt oss!

I lördags anordnade den lokala fotbollsföreningen något som dom kallar för NIF-kampen. Lagen som deltar får gå en runda i byn och längst vägen finns det olika utmaningar och uppgifter som ska utföras. Detta var vi också med på, iallaf på ett litet hörn. När Tyra var trött så fick hon åka i cykelkorgen och när hon hade spring i benen fick hon gå bredvid. Så inte nog med att det var många nya människor att hälsa på den fanns dessutom en hel drös nya dofter längst vägen. När det senare på kvällen var dags för grillning så slocknade hon i mitt knä tills det var dags att åka hem.

Gillar

Kommentarer

kalstroms
kalstroms,
Lilla lilla hjärtat <3
nouw.com/kalstroms