Fullt ös medvetslös


Har ni någon gång önskat att det fanns fler timmar på dygnet? Det önskar jag varje dag just nu. Jag är ungefär i mitten på mitt projekt för kommunen och det är 2,5 dag kvar tills jag ska vara klar med den slutliga rapporten. Huh! Det känns lite tajt.

Jag håller på att skissa fram fyra koncept och gör riskanalyser på dem samtidigt som jag skriver på rapporten. Sedan ska jag utvärdera koncepten mot kravspecifikationen och personas, vidareutveckla och ta fram de slutgiltliga. Och föra in allt detta i rapporten. Känner på mig att det kommer bli sena kvällar både idag och imorn.MEN, jag tycker det här är jättekul, bara att jag känner mig lite sådär handlingsförlamad-stressad. Jag ska strax iväg på möte till LRF konsult för uppstart av mitt nya bokföringsprogram, efter det ska jag på en väldigt spännande föreläsning om samhällets normer.

Sen börjar det hända spännande grejer!! På fredag åker jag till Tanumstrands spa för ett fotojobb, jag kommer förmodligen hänga mest framför kameran denna gången. Direkt från Tanumstrand åker vi vidare till Norge för 10 dagars fotojobb ute i naturen. Jobbet är för Lundhags som säljer friluftskläder och utrustning så vi ska bland annat vandra, tälta och paddla kajak. Jag är hemma igen till början på november och ska i princip bara packa om väskorna innan jag och Kajsa åker till Island. Jösses vad jag ser fram emot detta!!

Men först måste jag göra klart projektet, redigera en hel drös med bilder och fakturera lite. En sak i taget! (Det är dock ganska svårt att inte drömma sig bort, haha.)

Gillar

Kommentarer