En dröm och en mål uppnått: jag har köpt hund

Det känns helt overkligt att kunna skriva just den meningen för det är något som jag har längtat efter i snart tre år, ända sedan vår dalmis gick bort. Min alldeles egna lilla vovve.

I söndags var vi i Säter och hämtade detta lilla yrväder och hon verkligen tagit mig med storm. Igår var hon 8 veckor och jag har döpt henne till Tyra. Hon är en sån spännande liten varelse och jag förundras över allt hon gör, för hon är verkligen så himla duktig fast att hon är så liten.

Första veckan har verkligen varit en utmaning eftersom jag är själv med henne på nätterna. Första nätterna var vi ute ett par gånger och jag kan nog inte minnas att jag nånsin har varit så här trött. Men både natten till igår och till idag har hon sovit hela natten och hon är så otroligt duktig! Vi jobbar varje dag på att hon ska bli rumsren, att inte bita på saker och att upptäcka nya platser. Hon är så lugn och trygg när hon möter både människor och andra djur, hon kan somna rakt upp och ner på golvet och hon älskar att åka bil. Vi har så smått börja träna att gå i koppel och att hon ska vara själv hemma, det kommer nog dock bli den störta utmaningen för hon vill verkligen vara så nära som möjligt hela tiden.

Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går och nu känns det verkligen självklart att hon ska vara en del av mitt liv. Vill ni se mer utav Tyra och vad hon har för sig på dagarna så kan ni följa henne på instagram - tyrathelagotto :D

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
Näe vad fin!!! Så kul för dig, grattis!!🥰
nouw.com/cjulias