Vad ska jag blogga om?

Vad ska jag blogga om? Hur får jag inspiration till min blogg? Jag vill ju blogga men kommer inte på något!
Därför hade jag idag tänkt att ge tips på vad du skulle kunna blogga om. Eftersom att det är väldigt många som skaffar blogg, men efter ett tag inte kommer på något att skriva om. Om jag inte har helt fel! Så fortsätt gärna läs, om du vill få några tips.

1. Vardagen.
Vardagen är något som alla kan skriva om. Skriv om din vardag, hur dagen varit, vad du har gjort, hur du mår eller vad du ska göra!

2. Frågestund.
Här kommer ett förslag på inlägg som väldigt många bloggare brukar lägga upp. Du kan ha en frågestund på din blogg där du låter dina följare kommentera frågor om dig eller något ämne som tillhör det andra kommentarerna. När det sedan skrivit kommentarer, så ska du sedan svara på frågorna såklart och då kan du göra det i ett nytt inlägg!

3. 10 saker du inte visste om mig.
Skriv 10 saker om dig själv, som dina läsare inte visste om dig. Då det lär känna dig på ett bättre sätt och får mer intresse till att läsa för att det är nyfikna på dig. Du kan skriva vad som helst om dig själv som du tycker är lämpligt och som du tidigare inte skrivit i bloggen.

4. Snapshots
Gör ett inlägg om en snapshots, ni som inte vet vad det är. Menas det med att man lägger upp bilder som du tagit, som du gjorde i helgen till exempel. Du lägger helt enkelt upp bilder på vad du gjort under dagen eller helgen, där du sedan inte behöver skriva så mycket text.

5. Dina favorit bloggare
Du kan skriva om dina favorit bloggare, då du tipsar dina läsare om dina mest favoritbloggare. Men förutom att du får ett bra inlägg så blir ju alltid de bloggare du skriver om glada. Å om du tipsat en bloggare finns risken att det läser din blogg, där dom sedan kanske tipsar om din blogg.

6. Lista
Du skulle kunna göra en lista på något, till exempel 15 saker du ska göra innan du dör, eller en lista på vad du vill ha osv, om ni fattar vad jag menar.

7. Mode-Outfit
Du kan enkelt ta bilder på dagens outfit och skriva vart det kommer ifrån.

8. Morgon och kvällsrutiner - videoblogg
Blogga om dina morgon och kvällsrutiner, alltså vad du gör på morgon och kväll. Du kan göra det genom att spela in i en video och sedan läggs upp den.

Detta var några tips som jag hade som man kan blogga om, och jag hoppas ni fick lite inspiration, så hörs vi snart!

  • Allmänt
  • 173 visningar

Gillar

Kommentarer