Favorit bloggarna!

Hej, tänkte nu skriva mina 5 favorit bloggare. Då ni får tips på bra bloggare, så fortsätt läs om du vill ha tips på bloggare!

1. Den första favoriten är Kenza, älskar hennes blogg! Hon lägger upp så sjukt snygga bilder och är jätte duktig på att skriva. Det är någon som man verkligen inspireras av! Du hittar Kenza på devote.se

2. Den andra favoriten är  @Linneastridh . Hennes blogg är också sjukt bra och har jätte snygga bilder! Henne hittar du här på Nouw. 

3. Den tredje heter Andrea Glansén som finns på devote.se. Hon har nyss börjat med sin blogg, men hon är sjukt duktig ändå, älskar hennes blogg. Så gå gärna in och ta en titt, å varför inte börja följa när du ändå är inne.

4. @elsaw  är också en grymt bra bloggare som uppdaterar ofta och som har skitsnygga bilder, med bra text till. Denna fina tjej hittar du på Nouw.

5. Sist men inte minst har vi bloggaren @sandrastjerneus  som finns här på Nouw. Hon är en bra bloggare som också uppdaterar bloggen ofta, med både bilder och om sin vardag. Vilket är bra eftersom att hon då lockar läsare, älskar hennes blogg!

Gillar

Kommentarer