Här kommer en kort Bucket list, på 23 saker som jag då vill göra innan jag dör. Tycker det är kul att läsa andra som lägger upp sådana inlägg, därför tyckte jag det kunde vara kul att göra det själv!

1. Flytta utomlands ett år med närmsta vänner!
2. Besöka alla världsdelar och så många länder som möjligt!
3. Roadtrip med vänner
4. Skydiving
5. Simma med delfiner
6. Bada i lake Hillier
7. På kvällen gå "Golden Gate Bridge" som ligger i Kalifornien!
8. Lära mig spanska
9. Bada i ett vattenfall
10. Va med i en film
11. Försöka bli skådespelare
12. Gifta mig utomlands vid havet!
13. Skaffa tre barn
14. Skaffa en Walk in closet
15. Starta ett matkrig i skolan.
16. Bli modell
17.
Bo i en bungalow ovanför vattnet
18. Prova på Fly Boarding
19. Flyta i döda havet
20. Vara med i "Tomatina" - spansk festival, där det är ett tomatkrig kan man säga!
21. Lära mig surfa
22. Gå på Lantern festivalen i Thailand.
23. Tatuera en liten text på handleden, magen eller ryggen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Favoritlåtarna just nu!

Likes

Comments

Hej, tänkte nu skriva mina 5 favorit bloggare. Då ni får tips på bra bloggare, så fortsätt läs om du vill ha tips på bloggare!

1. Den första favoriten är Kenza, älskar hennes blogg! Hon lägger upp så sjukt snygga bilder och är jätte duktig på att skriva. Det är någon som man verkligen inspireras av! Du hittar Kenza på devote.se

2. Den andra favoriten är  @Linneastridh . Hennes blogg är också sjukt bra och har jätte snygga bilder! Henne hittar du här på Nouw. 

3. Den tredje heter Andrea Glansén som finns på devote.se. Hon har nyss börjat med sin blogg, men hon är sjukt duktig ändå, älskar hennes blogg. Så gå gärna in och ta en titt, å varför inte börja följa när du ändå är inne.

4. @elsaw  är också en grymt bra bloggare som uppdaterar ofta och som har skitsnygga bilder, med bra text till. Denna fina tjej hittar du på Nouw.

5. Sist men inte minst har vi bloggaren @sandrastjerneus  som finns här på Nouw. Hon är en bra bloggare som också uppdaterar bloggen ofta, med både bilder och om sin vardag. Vilket är bra eftersom att hon då lockar läsare, älskar hennes blogg!

Likes

Comments

Vad ska jag blogga om? Hur får jag inspiration till min blogg? Jag vill ju blogga men kommer inte på något!
Därför hade jag idag tänkt att ge tips på vad du skulle kunna blogga om. Eftersom att det är väldigt många som skaffar blogg, men efter ett tag inte kommer på något att skriva om. Om jag inte har helt fel! Så fortsätt gärna läs, om du vill få några tips.

1. Vardagen.
Vardagen är något som alla kan skriva om. Skriv om din vardag, hur dagen varit, vad du har gjort, hur du mår eller vad du ska göra!

2. Frågestund.
Här kommer ett förslag på inlägg som väldigt många bloggare brukar lägga upp. Du kan ha en frågestund på din blogg där du låter dina följare kommentera frågor om dig eller något ämne som tillhör det andra kommentarerna. När det sedan skrivit kommentarer, så ska du sedan svara på frågorna såklart och då kan du göra det i ett nytt inlägg!

3. 10 saker du inte visste om mig.
Skriv 10 saker om dig själv, som dina läsare inte visste om dig. Då det lär känna dig på ett bättre sätt och får mer intresse till att läsa för att det är nyfikna på dig. Du kan skriva vad som helst om dig själv som du tycker är lämpligt och som du tidigare inte skrivit i bloggen.

4. Snapshots
Gör ett inlägg om en snapshots, ni som inte vet vad det är. Menas det med att man lägger upp bilder som du tagit, som du gjorde i helgen till exempel. Du lägger helt enkelt upp bilder på vad du gjort under dagen eller helgen, där du sedan inte behöver skriva så mycket text.

5. Dina favorit bloggare
Du kan skriva om dina favorit bloggare, då du tipsar dina läsare om dina mest favoritbloggare. Men förutom att du får ett bra inlägg så blir ju alltid de bloggare du skriver om glada. Å om du tipsat en bloggare finns risken att det läser din blogg, där dom sedan kanske tipsar om din blogg.

6. Lista
Du skulle kunna göra en lista på något, till exempel 15 saker du ska göra innan du dör, eller en lista på vad du vill ha osv, om ni fattar vad jag menar.

7. Mode-Outfit
Du kan enkelt ta bilder på dagens outfit och skriva vart det kommer ifrån.

8. Morgon och kvällsrutiner - videoblogg
Blogga om dina morgon och kvällsrutiner, alltså vad du gör på morgon och kväll. Du kan göra det genom att spela in i en video och sedan läggs upp den.

Detta var några tips som jag hade som man kan blogga om, och jag hoppas ni fick lite inspiration, så hörs vi snart!

Likes

Comments

Jag hade tänkt att ge tips på hur din blogg kan bli bättre. Jag tänkte skriva detta för att jag själv behöver förbättra min blogg, men även för att jag tycker det är kul att läsa. Därför kommer det här 4 tips på vad du kan göra för att din blogg ska bli bättre

Innan du börjar blogga bör du tänka på
1. Bloggnamn
- Någonting du måste göra när du skaffar blogg är att ha ett namn på din blogg. Vad du ska heta? Jag ger tipset att både skriva för och efternamn. För om du skulle ha ett namn där du till exempel lägger till flera a, kommer du bara göra dina läsare förvirrade. Så jag föredrar ditt för och efternamn.

2. Bloggstil
- Med bloggstil menar jag att du själv ska hitta din egen typ av stil på bloggen som du gillar, men som även väcker andras intresse till att läsa. Det är viktigt att du har en slags kategori på din blogg, alltså att du är inriktad på vissa saker.

3. Bloggportal
- Något som är väldigt viktigt är bloggportal, vart vill du komma med bloggen? Försök att hitta ett bloggportal som du passar med. Är ditt mål att bli känd och få pengar av att blogga? Eller bara välja att bli en stor bloggar, där många känner till dig, så att andra sidor sedan kan hjälpa dig med att göra reklam på dig för deras hemsida. Då du får lite uppmärksamhet, för uppmärksamhet är något som alla vill ha. Så tänk på vad du vill uppnå med din blogg!

4. Design och layout
- Välj din egna design och layout på bloggen. Vad du ska lägga upp. Det behöver inte vara proffsiga inlägg hela tiden, det räcker med att lägga upp saker som du är intresserad av och som du tror dina följare är intresserade av. Du kan lägga upp bilder eller skriva om träning om det är ditt stora intresse. Mitt bästa tips är att du ska vara dig själv och lägg upp precis vad du vill.

Vad som är bra att ha när du bloggar:

Dator/padda
- Något som är viktigt när du har en blogg är att du har något att skriva på. Antingen kan du ha en bärbar dator som du kan ha med dig lite överallt eller en I pad, för att lättare kunna uppdatera bloggen oftare.

En bra kamera
- När du ska blogga så vill du säkert ta bilder för att sedan lägga upp, därför är det bra att ha en kamera. Jag kan själv tycka att det är kul att sitta och titta på andra som tagit bilder och få inspiration av dem. Så det är en viktig sak om du vill ta bilder och lägga upp.

Tålamod
- Sista saken är tålamod till din blogg. Om du vill bli en stor bloggare och ha många läsare, är det viktigt att ha tålamod. Om du ska starta en blogg och ditt mål är att bli en storbloggare, måste du ha tålamod eftersom att det tar tid att göra en riktigt bra blogg. Jag själv ska i framtiden sikta på att vara en känd/ stor bloggare, då jag måste ha tålamod till detta eftersom att jag redan nu vet att det min blogg inte är den bästa. 

För att få fler följare och att bloggen ska bli bättre

Uppdatera - för att få flera att vilja läsa din blogg är det viktigt att du uppdaterar den med jämna mellanrum. För att det inte ska tycka det är tråkigt för att du nästan aldrig uppdaterar. 

Bilder​ - i din blogg behöver du inte bara lägga upp texter om din vardag eller vad det nu är. Dina läsare kanske vill att du ska ha med bilder vilket gör de mer intresserade att läsa.

Varierade innehåll​ - det är även viktigt att ha varierade inlägg som även där lockar dina läsare. Om ni till exempel har en tränings blogg, där ni bara skriver om eran träning för att det är ert stora intresse. Kan du skriva om tips och lägga upp bilder på hur man skulle göra osv. Eller om man skulle ha en fotoblogg så kan man variera inläggen med att skriva tips och inte bara lägga upp naturbilder till exempelvis.

Men detta var mina tips om hur du kan få en bättre blogg och jag hoppas ni tyckte om detta inlägg så hörs vi snart, kram!

Likes

Comments

Alla saker från detta inlägg kommer från/ Nelly.com
Här kommer jag med tips på vad du kan ha på dig till alla hjärtans dag! Hoppas ni får inspiration, kram!

Likes

Comments