Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem till mamma igår och idag tog vi båten till fina Sandis. Har bränt upp mitt ansikte och mina ben, så smörjer nu in mig var femte minut.

Likes

Comments

Jobbat bartömning i helgen. Nu är Buddy's stängt för sommaren och det är personalfest i Grebbestad med skaldjursbuffé och öppen bar men jag försov mig så äter nutella istället.

Likes

Comments

Återsåg min första kärlek Ulrik Munther i fredags. Guuuud så mysigt det var. Mysigt men svinkallt. Efter Ulle stannade vi kvar och såg Maja Francis men hon körde aldrig come companion och det regnade så vi gick hem till Elin och käkade lantchips och såg på EM. Zara totally slayed!!!

I lördags åkte jag tillbaka till trollis och gick ut med mina girls. Igår gick jag ut igen med Yohannis sen åkte hon hem och jag hamnade på Backstage. Somnade kanske 5. Är trött.

Likes

Comments

I onsdags hade vi världens blåsigaste skolavslutning i Gamle dal. Men det var mysigt ändå! Vi åt hamburgare och spelade kubb och sa hejdå till den underbaraste läraren och människan jag träffat som lämnar oss till hösten :(

Nu är jag i Karlstad hos brorsan och bara myser.

Likes

Comments

Igår kom mammis och Jakop på besök och hade med sig en soffa till mig. Börjar äntligen få lite ordning i lägenheten, bara gardiner som fattas nu. När soffan var på plats käkade vi donken och åkte till Öresjö. Jag badade tårna. Nu blirä Ben & Jerry's och GoT med N

Likes

Comments

Igår tog min allra käraste syster examen och jag hade aldrig kunnat vara stoltare. Hon höll tal och det var så fint, så fint. Inte ett öga torrt. Firade med la familia på Strandis och på kvällen blev det jobb inomhus i världens härligaste väder. Men what to do. Hittade Bärry körsbär på coop idag. Har inte ätit det sen jag var liten. Brukade alltid ha med mig det på skolutflykt.

Likes

Comments

Idag lämnade jag in min sista skoluppgift för det här läsåret och Josse gjorde sitt sista seminarium innan hon tar examen imorgon. Anledning att fira tyckte vi. 

Likes

Comments

Hade nationella prov i matte i torsdags. Skolan hade missat att beställa prov till matte 2 så fick ett gammalt. Exakt samma prov som jag suttit och gjort dagen innan. Men säg ingenting. Sen jobbade jag fredag, lördag, söndag och nu är jag DÖD. Still a princess though.

Likes

Comments