Matilda tipsar

Jag skulle vilja tipsa er alla där ute med hästar om en grej! Jag använder en grej på Waphine som är rätt så bra faktiskt!

Denna produkt är en vetekudde som kallas Hot Horse. Den är en lite större vetekudde än sån vi har till oss människor men den fungerar ungefär likadant.

Den är sydd så att vetet ska samlas i långa remsor liksom och fördela jämn värme längst hela rumpan, ryggen, halsen eller vart man nu väljer att lägga den.


Här ser ni den är rätt stor, värmer hela musklerna

Så här ser den själva ut. Förstör ni vad jag menar med remsor så att vetet ska ligga jämt.


Man kan vilka den trippelt och stoppa ner den i en liten påse. Så den är lätt att ta med sig

Nu till vad den egentligen gör. När man har värmt upp den och stoppar den på hästens muskler så värmer den upp musklerna och sätter igång blodcirkulation som gör att musklerna mjukas upp. Värmen gör så att små spänningar släpps och musklerna blir mer mjuka och rörliga.

Lite skeptisk måste man ju vara för första gångerna jag använde den tyckte jag inte de någon skillnad men asså de blir en riktigt skillnad. På Waphine märker man stor skillnad för hon blir så himla mycket mjukare hon strävar inte emot lika mycket och hon blir så himla mycket rörligare.

Tycker verkligen ni ska testa denna. Den är inget mirakel piller men det är inga, pulver, vitaminer, lampor, för alla hästar har sina stelheter, och det kan ju då vara svårt att roda bort. Då hjälper denna dig i ridningen till 70%
Jag är supernöjd med den och skulle inte byta ut den alls!

Älskar den , så himla bra! Stort tips

  • Nära Tyresö

Gillar