Header

Hej allihopa!!!!!
Förlåt att jag inte lagt ut något de senaste dagarna men jag har typ inte pallat haha.
Men idag har jag inte gjort så mycket eftersom det är en söndag och man vill bara ta det lugnt enligt mig. Nu skypar jag med Fatme och Matthias och ja vet inte riktigt vad vi pratar om haha men det funkar. Jag har färgat håret idag och jaa det blev väl helt okej haha. Men imorn fyller 14år imorgon!!! WEEEEEY TAGGAAA.
Aja ha det bäst älskar er.
Kisses <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså så seg dag. Somnade nästan på varje lektion hahahahaah var såååå trött, sen var det lång dag också ;))))) slutade tio i fyra sen slängde jag mig bara i sängen när jag kom hem!! Det var myys haha. Har inte gjort så mycket speciellt idag. Imorn kommer jag sluta sent med..på en fredag. Fast har en lucka mellan två och tre men det hinner jag inte hem på haha. Men ska dansa med min dansprofil imorn iallafall. Vi var tvungna att lägga till ett extra pass för att hinna köart med dansen, så jaaaa. Sen ska jag kanske träffa Amanda efter det❤️åååh blir så glad av henne hon är bäääst!' Vi har inte känt varandra så länge men vi pratar som om jag vet inte vad hahah, hon har bästa kramarna oxåå, känner inge behov av kille när jag har henne ;)) nej men nu ska jag ta en dusch och lite sååå. Ha en bra kväll!!
Kisses <3

Likes

Comments

Heeej! Asså idag var det en bra dag om jag tänker bort gårdagen. skolan flöt på som vanligt och det var väl helt ok gick med dedär om hästen inom mig hela tiden..men jag vill inte visa mig ledsen, jag vet inte varför. Har alltid vart så. Men efter skolan så skulle några kompisar ti stan och de undra om jag ville hänga på såå jaaa det var myyys. Men sen när vi skulle ta bussen hem såg jag minaa vänner jag inte träffat på sååååå länge. Och bara krama de fick mig att måå braa ❤️ men nu mst jag plugga franska tills imorgon..så jobbigt 😴😴 ha em fortsatt bra kväll!!'
Kisses <3

Likes

Comments

Asså min kväll var bra till en början. Jag kom till stallet, var as glad. Fick ha O'mara världens mysigaste häst och världens snällaste. Ridlektionen var såå rolig, dressyr som jag gillar hehe.
Men efter ridlektionen kom jag och tänka på en annan häst som min kompis hade. Om ingen köper henne då avlivar de henne. Fick nästan en hjärtattack inom mig. Jag blev så ledsen inombords. Allt bara rasade. De säljer henne för att hon ska pensioneras och jag vill verkligen inte att hon ska de för hon är väärldens bästa, jag älskar verkligen henne. Mamma vill inte köpa häst heller. Vi har ingen plats för henne eller nått. Åååååh vill ba sno henne och ha henne o garaget. Önska det var lätt men det är det inte :( så jag har ba gråtit och gråtit och gråtit men som tur är har jag mina fina vänner, tack för att ni finns❤️ nu ska jag hoppa in i duschen och få bort all ledsamhet. Ha en bra kväll!
Kisses <3

Likes

Comments

Asså alla kan hålla med mig om att det är så kallt. Helt galet..blir så trött på vinter, jag vill ha sommar!!!
Men jaja. Nu sitter jag och tittar på solsidan på kanal 12. Såååååå roligt pallar ej hahaha.
Plattade mitt hår förut, det var så fluffigt och vågigt förut (eftersom jag sov med flätor hehe) så nu är det "mitt" hår äntligen haha.
Efter gitarren pluggade jag och kollade youtube lite. Alltså kanska seg dag men det brukar det vara efter lov.
Nu ska jag ta det lugnt framför tv:n och sen gå och lägga mig skapligt är så trött. Imorn är det ridning, TAGGAAAA!! Godnatt allihopa, sov bäst det är ni värda!
Kisses <3

Likes

Comments

Hej hej! Nu har jag slutat skolan, och en sak. Fy vad det snöar...och det är så kaaaaaallt. Hursomhelst jag och min bästavän (min kusin) går i samma klass och idag bestämde vi att vi skulle vara "fula". Så idag hade jag på mig orrebyxor och var helt osminkad. Det var så kallt och jag kände mig så ful hahaha. Idag var det första dagen efter jullovet och den var rätt seg alltså, men det var trevligt och träffa alla vänner igen!!
Nu sitter jag iallafall och väntar på att få spela gitarr. Jag spelar gitarr en gång i veckan och tar lektioner. Det är jätte roligt faaast det är så sent och även på en måndag så jag är alltid trött haha. Eftersom det har vart jullov har jag inte fått spela gitarr men nu är den igång igen. Jippi!! Undra vilken låt jag ska lära mig härnäst...har precis spelat klart och lärt mig 7years med Lukas Graham. Den är as braa!!
Men nu ska jag gå in på gitarrlektion! Ha det bääääst
Kisses <3

Likes

Comments

När jag satt i soffan så kom jag och tänka på en sak. Vill inte bli för deep men alltså det har hänt mig så många gånger nu att jag har svårt att "bli kär" för att jag är rädd att förlora den killen som jag "blir kär" i.
Jag vill bara säga det här nu. Träffa killen/tjejen innan du blir kär i personen. Personen kanske inte beter sig likadant i verkligheten som bakom skärmen. Det är sorgligt att det ändå kan vara så. Att man skriver med någon man tycker så mycket om och som tycker om en tillbaka, som man sedan träffar och då blir det helt annorlunda. Personen är inte lika trevlig och inte svarar på dina meddelande och vill aldrig träffas. Det har hänt mig. Jag tycker inte om känslan av att "bli kär" i någon längre. Jag är rädd. Rädd att förlora den personen som betyder så mycket för en. Och nu vill jag inte att ni ska ge upp hoppet om att bli kär via internet. Det har inte jag gjort men jag känner inte för att det är någon idé att bli det. Ni får göra exat som ni vill, det här är min åsikt som jag hoppas så många som möjligt kan ta del av.
Jaja slut på det. Älska vilka ni vill då kommer ni långt!
Kisses <3

Likes

Comments

Eftersom att jag är ny här kan det vara roligt att veta något nytt om mig ;)

Här får i 10 sanningar om mig:

1. Jag heter Matilda Katarina Karlsson

2. Jag är född 2002 den 18 Januri, alltså fyller jag 14år om typ en vecka

3. Mina allra bästavänner heter Maja, Maja, Emma, Selma, Frida och Linn

4. Jag rider men har tyvärr inte en egen häst.

5. Jag ÄLSKAR och lyssnar typ bara på låtar som det finns en mening i. Typ Håkan Hellström ;)

6. Jag är feminist

7. Jag har mycket åsikter om allt och jag älskar att prata och gör det hela tiden.

8. Jag älskar att sjunga, dansa, spela gitarr och piano

9. Jag har en lillebror

10. Jag går i dansprofil på min skola som heter Nyhemsskolan

Likes

Comments