Hejsan!

Oj vad mycket som har hänt sedan sist..
Familjen i Chicago skulle jag preciiiis matcha med när jag fick en ny connection. Allting kändes hur bra som helst med den nya familjen så jag tackade nej till familjen i Chicago och började lära känna den nya familjen istället.
OCH förra veckan matchade vi!!

Den 16:e juli 2018 tar jag mitt pick och pack och flyttar till Baltimore i delstaten Maryland. Nu känns allting mer verkligt. Wow..

Jag kommer ta hand om en kille som är 15 år och en nyfödd liten bebis <3

NU börjar nedräkningen (145 dagar kvar idag!!) och alla förberedelser med papper, inköp av resväskor har redan påbörjats.

Nu är min matchningsprocess klar och nu börjar förberedningsprocessen istället!
Så himla roligt!


Bildresultat för baltimore


/Matilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!!
Nu har ytterligare 10 dagar gått sen jag uppdaterade här inne sist och mycket har hänt!!
Jag har fått en så kallad "connection" med en familj i Chicago som verkar vara helt underbara. Familjen består av en mamma och en pappa och sedan en bebis som föds i maj detta året. Hur mysigt?
Jag har skypat med dem en gång och även haft en hel del mail-kontakt, hittills känns det riktigt bra.

Vi får se vad som händer helt enkelt men just nu har jag en bra magkänsla.
//Matilda

Likes

Comments

Hejsan!
Mitt namn är Matilda och jag är 18 år. Jag går just nu 3:e året på samhällslinjen och ska till hösten packa ihop mitt liv här hemma och flytta till USA för att bli Au Pair.

Just nu befinner jag mig i matchningsprocessen och håller på att hitta den perfekta familjen för just mig. Jag har varit i matchningsprocessen i 10 dagar och har under den tiden matchat med 10 olika familjer runt om i hela USA. Så kul!!

Denna bloggen kommer främst vara till min familj och vänner så jag lätt kan visa vad jag kommer göra om dagarna men också till er som också är taggade på att bli Au Pairer.


Hoppas att ni vill följa min resa!

//Matilda

Likes

Comments