Nu är våren här. Solen börjar titta fram och det börja bli varmt, nästan så att skinnjackan kan användas igen. Men det här med att folk säger; Ja men nu går vi mot bättre tider, nu är våren här och då ska vi alla vara glada igen efter vinterdeppigheten vi alla haft. Jag tror inte folk som har en vinterdeppighet som "alla" andra också haft, förstår dom som faktiskt är deprimerade mer än bara en årstid. Vilken press det setts på dom att nu är det dags, dags att bli glad igen. Blir så frustrerad så jag kokar inombords. Depression är en sjukdom, lika väl som att man har till exempel brutit sitt ben, och säger att den personen ska springa 1 mil. Går det? Svar nej. 

Det är EXAKT samma sak som att säga till en deprimerad människa; Nu får du rycka upp dig, va lite glad! Bara för att någon säger att man ska vara glad så betyder det inte att man är det eller blir det. Det blir oftast bara värre, för då setts pressen på sig att verka glad inför andra och då gömmer man undan sina riktiga känslor och lever i en fasad. 

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här med farsdag.. Är det bara jag eller har denna dagen gått otroligt mycket långsammare än alla andra söndagar? Instagramflödet öser in med bilder på sina pappor och en kort text om hur tacksamma dom är, och att just han är den bästa pappan i heeeela världen. 

Jag lider med dom människorna som hade en pappa, men har avlidit. Jag lider med er för att denna dagen måste vara 100 gånger så jobbig som den är för mig. 

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag snart klar med en berättelse vi ska ha gjort klart tills imorgon, så det känns gött att vara klar med den soon.

Sämst bloggning i helgen, men tänkte berätta lite snabbt vad jag har gjort.

Fredag: Drog till nordby med Lovisa och shoppade, sen drog vi hem till henne och skulle plugga, men ah. Det gick sådär 😄

Lördag: Träffade Elin en stund på förmiddagen, sen åkte jag hem och packade för kvällen. Vid 5 gick jag till Lovisa och vi gjorde oss iordning, och sen åkte vi och Imm till Ed 😊  Först mötte vi upp några och lämna våra saker hos Lollo där vi skulle sova, sen drog vi till Sågtjärn och där var alla mina andra Ed-vänner, hahah! 😂 Det var en lyckad kväll förutom att det var verkligen helt svart ute, så om man ville se vem man pratade med fick man lysa med ficklampan på mobilen. 

Söndag: Jag, Lovisa, Lovisa, Imm och Gabriella tog en roadtrip runt Ed vilket gick väldigt snabbt och sen åkte vi hem. 

En väldigt kul helg har det varit! Imorgon går jag lång dag, vilket jag ser mindre framemot. 

Har'e bra 😘

Bästa❤

Likes

Comments

Denna låten är helt underbar, blir så jäkla glad av att höra den. 😍


Likes

Comments

Hej på er!

Idag var skolan chill, hände inte så mycket! Slutade 14.25 så hämtade mamma upp mig så drog vi och hämta ut mitt paket med kläder! 😃 Sen har jag bara tagit det lugnt, träffade Lina en stund förut och bara snacka 😊 

På fredag är det studiedag vilket innebär att vi är lediga, så ska bli sjukt skönt med att gå sista dagen imorgon! 😍 Har'e bra så hörs vi!😘

Likes

Comments

Hej på er! 

Idag gick jag lång dag i skolan, från 8.40 till 15.40! Uff, det är jobbigt att gå så länge, i slutet av dagen har jag alltid huvudvärk. Sista lektionen hade jag scenprofil, vilket är teater, dans, musik och ljud/ljus! I början var jag väääldigt skeptisk, men sen kom några av oss på att vi ville skissa kläder/smink till föreställningarna! Vilket jag tyckte lät sjukt kul, för det är något jag intresserar mig för! Så idag satt vi en liten grupp och började komma på saker med kläder, smink osv till föreställningen! Tror det kan bli riktigt kul! 😃

Nu måste jag verkligen plugga, imorgon blir det upp tidigt till Vänersborg! 

Hade så bra mina vänner, puss! 😘

Likes

Comments

Kan inte med ord förklara min kärlek till den här låten, fy fader va bra den är!! 😍


Likes

Comments