I torsdags hängde jag med Sandra! Vi strosade runt lite på Grand, köpte inflyttningspresent till våra grabbar och jag lyckades få med mig ett nytt armband hem. Sen tillbringade vi kvällen hemma i hennes otroligt(!!!!) fina lägenhet och drack rosé. En väldigt bra torsdag måste jag ändå erkänna!

Efter jobbet i lördags tog jag mitt pick och pack och körde till mitt hjärta i Kalmar! Drack förbannat goda drinkar, åt tapas på Postgatan och bara njöt.

Åkte hem igen och jobbade på söndagen och sedan har det bara varit vila för mig. Kroppen och huvudet har inte varit tipptopp så kände att det behövdes ett par dagar med bara vila och ompysslande. Nu är jag däremot åter på banan och det är bara två jobbdagar kvar innan jag får 1 veckas semester och då åker vi till Göteborg! Hur kul?! Sommaren börjar bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Åh, vad jag älskar lediga dagar! Ligger just nu i soffan med mina nya dojjer på mig, lite lagom gott. Jag har bokat tid hos en verkstad och gjort nya naglar, så nu har jag snart bockat av allt på listan.

Snart kommer Sandra och hämtar upp mig, det ska handlas inflyttningspresent och kaanske något litet till mig själv. Jag tappade mitt armband från Thomas Sabo någon gång när jag var i stallet, så det behövs ett nytt. Ikväll hoppas jag på lite vin! KRAM

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen har vi bokat vår årliga resa! Jag och Jessica åker ju varje år till London, fyller på garderoben och njuter av livet. Finns ingen plats jag känner mig så pass hemma som i London!

Kände att jag behövde något positivt idag. Mitt bildäck gick inte laga och nu kommer pengarna bara att rinna iväg.. avskyr oväntade utgifter. Men! Man ska inte hänga läpp, för i augusti åker vi! Årets höjdpunkt. KRAM

Likes

Comments

Allmänt, OUTFIT

Hej helt vanliga tisdag! Bryr mig inte så mycket om "viktiga" dagar osv så har inte firat nationaldagen ett dugg, bara jobbat i vanlig ordning. Hade på mig min nya favorittröja från Zara, älskar de maffiga volangerna som löper från arm till arm.

Förutom att jobba så har jag fått hjälp att byta till ett tillfälligt däck på bilen. Kunde inte hitta någon anledning till punkan så antagligen är det väl någon snorunge som bara släppt ut luften.. usch vad trött man blir. Min snälla pappa ska i alla fall fylla på däcket igen och förhoppningsvis kan vi slänga på det imorgon. Hur som, nog om bilsnack! Ikväll ska jag bara mysa i soffan och ha det gott, känns som om det behövs efter denna stökiga dagen. KRAM

Likes

Comments