Vardag

När jag kommit fram till jobb och bytat om så blir det alltid en kopp te. Helst en blandning mellan Forrest Fruit & Blue Fruit
Och socker. Massa socker.
Nej, att vara nyttig är inte min specialitet.
Ha en bra måndag☆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Såhär lagom pigg är jag på morgonen. Fick tvinga fram ett leende.

Har sovit på något konstigt sätt nu i veckan så hela nacken är åt helvete, blir bara värre för varje dag. De sträcker sig ner mot höger revben, så höger arm kan knappt lyftas. Helt underbart.
Nu ska vi kriga järnet på jobb för att producera Norrvatten. Svin god!

Likes

Comments

Vardag, Love ♡

Solsken, och en promenix med hundarna under lunchen kan nog bota vilket humör som helst. Idag lider vi av tråkighets-syndromen. Allt är tråkigt. Jag är inte sur eller arg, allt är bara väldigt tråkigt idag. Men detta lilla, gjorde hela dagen bättre.
Glad alla hjärtans dag ♡

Likes

Comments

Vardag

Idag är det fettisdagen, wiho!
Helt ärligt, så är jag inte så förtjust i semlor. Jag äter nog de mest för att de skall så vara. Blev en original semla för vår del, tycker att de har spårat helt med alla olika semlor dom försöker hitta på nu.
Trillade förbi en video på facebook igår på en falukorvs semla med mos och senap...
I'll just leave this here.

Så perfekt till eftermiddagsrasten!

Likes

Comments

Love ♡

Jag och min älskade T är lite dåliga på de här med att hålla oss till dom gyllene dagarna. Antingen kommer presenterna före, eller efteråt. Visserligen så bryr jag mig inte så mycket. Är bara tacksam över att han ens tycker att jag är värd att ge något till. Haha!
Och nu när det är Alla hjärtansdag imorgon, så var vi inte så romantiska här heller.
T fick en receptbok av mig, och jag fick nyss ett mega marabou.
Perfekt present, då alla som känner mig vet vilken choklad älskare jag är.
Och T var väldigt nöjd med sin present då den var behövlig. Där kan du skriva in dina recept, klistra in bilder på rätterna, familjemedlemmarna kan lämna recensioner och där finns även lite tips i. Och väldigt stilren!

Likes

Comments

Vardag

Aqua Nobel of Sweden i Mörarp, en liten del i Skåne utanför Helsingborg.

Där spenderar jag mestadels av min tid, med att producera vatten.
Stilla, eller kolsyrat vatten. Och det kolsyrade vattnet finns i fler smaker.
Vanlig kolsyrat, citron, blåbär, äpple, jordgubb och granatäpple.

Antingen i våra 50cl´s eller 33cl´s flaskor.

Vi har lagerarbetare, maskinoperatörer och även maskinunderhållare (vet seriöst inte vad deras befattning är?).
När jag började jobba här så blev jag placerad i produktionen, där hela linjen befinner sig och man tappar flaskorna på vatten. Man placerar upp tomflaskor,man håller koll på fyllnadsnivåer, så att korkar sitter rätt, etiketter ska placeras på flaskan och att de givetvis smakar som det ska.

Efter en tid placerades jag ute på stationen efter produktionen, där vi plastar in våra flaskor i 12pack. Vilket även nu tillhör lagret. Så jag och J håller koll på inplastning och lagerjobb, utlastning och frakter.
Att jobba här har verkligen testat ens tålamod på varenda liten hårfin gräns en människa kan ha, men ack vad det är värt det. Varenda sekund av ilska jämnar ut de med allt bra som kommer ifrån det. Och kollegorna, vi tillsammans är guld.

Måste bara påpeka att innan jag började jobba här, så drack jag inte kolsyrat vatten överhuvudtaget. Tyckte de var skitäckligt och undrade varför i helvete jag sökt ett jobb som jag inte ens tycker om, men vårt vatten är faktiskt riktigt gott.
Eftersom de är relativt nystartat så finns vi inte ute i så många butiker, men vi kommer dit också. Men hittar ni oss, så köp. Ni kommer inte ångra er!

Likes

Comments

Åsikt ☆

Vart du än befinner dig på detta jordklot kommer du alltid träffa på idioter.
Då menar jag dessa människor som verkligen inte har någon som helst logik i deras beteende och uppförande överhuvudtaget. Som söker uppmärksamhet varenda sekund på dygnet, och gör allt därtill för att få det. Som ibland tar det så långt att denne faktiskt skadar sig själv för att få empati.
Som inte prioriterar rätt saker för att få vardagarna att gå ihop utan ständigt lever på andras bekostnad. Som hittar på alla världens ursäkter och sitter och tycker synd om sig själv, för de är alla andras fel och aldrig ens eget.
Som hittar ett mål (tex jobb, utbildning etc) och går och skryter om det lite för mycket innan de ens är påbörjat, mest kanske för att övertala sig själv att man ska klara de, men sabbar de likförbannat ändå för att det var "tråkigt" och jobbigt. Och tycka att de hjälper att sitta och sura över sin situation och att det är lösningen, för då kanske denne får sin vilja igenom som en liten 2åring. För att sedan också tycka att det är helt okej att få världens utbrott och skrika glåpord till oskyldiga människor och även till och med framföra sin orelevanta åsikt med våld.
Som sagt, de är ju alla andras fel.
Som väldigt gärna uttrycker sig i social media om hur orättvist allt är, hur synd det är om denne och att alla andra är idioter. Varpå man sedan försöker få fram om de finns något man kan göra för att hjälpa, nä då funkar det inte. Ingenting kan fixa dennes patetiska liv. Denne person ser allt negativt, ingenting går att lösa överhuvudtaget. Allt är orättvist. Så då sover man bort sina dagar och klagar ytterligare över att man är så ensam och ingen vill hjälpa en. När det i själva verket handlar om att man själv ska göra allt åt denne. Och tycka att de är skit coolt att vara ute hela nätterna, men samtidigt sätter sig i skulder och sen inte kan ta konsekvenserna.

Jag har haft ett ex antal personer i denna beskrivning, vilket resulterat i att jag har dragit mig undan. Jag tänker inte stå och se på när de går käpp rätt åt helvete för den, ännu mindre sitta och lyssna på allt gnäll hela tiden.
Absolut får man leva på detta vis, men gnäll inte. Sitt inte och gnäll över hur andra gjort ditt liv till ett helvete när det är ditt eget, absoluta eget, fel.
För vet du vad? Arbetsgivare och arbetsförmedlingen ger inte bort jobb på ett jävla silverfat. Du får göra de själv, du får jobba för det och lägga manken till. Du får rätta dig efter alla andra, alla andra ska inte rätta sig efter dig och ditt idiotiska tyckande. Det är du som behöver hjälp, inte tvärtom. Att lära sig att man inte får allt man vill här i livet är tydligen riktigt svårt att förstå, och det är väl därför världen ser ut som den gör idag.
Andra kommer med kommentarer som "men personen har haft de jobbigt i sitt liv" eller "men personen mår inte alls bra psykiskt".
Nä absolut, de förklarar individens beteende.
Men de rättfärdigar fan inte det.
För att min maskin krånglar på jobb så går jag inte och skäller på Kajsa 85år för det.

För mig personligen tycker jag de är väldigt märkligt, att personer som verkligen har lite kan vara så oerhört bortskämda.
Fast det är ju alla andras fel.

Likes

Comments

Vardag, Love ♡
Har ni varit med om det förut?
Du har en riktigt positiv dag, ljuset utomhus är perfekt och miljön likaså. Då är de ju grädden på mosen att modellerna i fotografierna inte riktigt samarbetar, eller så har man total brist i kommunikationen. Mitt resultat är jag mega stolt över. Suck..

Likes

Comments

Love ♡

Igår kom min fina Matilda (yes, vi har likadant namn) och total överraskade mig på jobb. Med ett par as snygga Adidas W Questar Byd!! Helt rätt storlek och sååå sköna!
Min tacksamhet går inte ens att beskriva med ord, eller hur glad jag blev!
Hon lyckas alltid pricka in när jag behöver en uppmuntring som mest. Och de är inte i materiella ting, utan hon finns ALLTID där.
Alla borde ha en vän som Matilda!
Me love you big time ♡

HUR SNYGGA?? Love love love.

Likes

Comments