Header

long time, no see :/
här är dock lite bilder på mig & några babes

puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen..?
Så jag sväljer min stolthet & skriver ett inlägg till..

Jag tänker att det är så stelt typ & det är det som gör att jag inte vet om jag verkligen vill, jag vet ju liksom vilka alla är som läser & alla som läser känner mig på ett eller annat sätt, det gör mig på något sätt osäker på vad jag ska skriva.


Nu är det äntligen fredag igen, min vecka har varit ganska seg då jag var sjuk i början & resten av veckan har jag bara varit allmänt arg & nedstämd & jag känner att en dålig period i livet börjar komma tillbaka (vet inte om jag ska ta upp detta i ett inlägg, om ni vill eller om jag själv ens vill) men jag försöker vara positiv.

Efter cirka fyra timmars bilfärd sitter jag iallafall just nu i mina kusiners stuga på Orust & hela helgen kommer endast bestå av mys.
Huvudsaken till att vi är här är för att fira jul på mammas sida då jag på senare år alltid varit hos pappa på julafton & denna helgen passade alla.

Vi kom hit runt sex & sedan dess har vi bara ätit, pratat & umgåtts framför brasan.
Just nu sitter jag & min bebiskusin (som för övrigt är tolv hela år????) & gör ett trött försök till att spela lite frågesport & jag tror & hoppas att vi snart ska gå & lägga oss.

Kände även att detta blev ett trött försök till att göra ett inlägg, & tro det eller ej men det var faktiskt efterfrågat..
Nu kliar lilla Ebbsen mig frivilligt & jag känner direkt att jag är vääääldigt tacksam över att vi är kusiner, ska därför ge henne lite uppmärksamhet istället. Men vi kanske hörs igen?


Puss & Kram
Likes

Comments

​Vet inte om någon av er som läser detta har läst någon av mina tidigare bloggar, men jag kan säga att de finns. Jag tror alla gick igenom en period då man SKULLE ha en blogg, och så var det bara. Men då var det mer fjortisbloggande (säger jag, som typ nyss kom ut ur den fasen) och tänkte att nu ska det väl bli lite mer seriöst?

Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om, min vardag och mitt liv kommer det väl bli, men liksom mer specifikt, vad vill ni läsa? Och vad vill ni veta? Ska jag öppna upp mig? Eller vill ni veta mer ytliga saker, så som vad jag åt för middag igår och vilka skor jag verkligen vill köpa? Eller en blandning av både och? 

Aa, det blev lite mycket frågor där, men jag hoppas att ni kan hjälpa mig så att jag får ihop något bra, nu i början kommer jag nog mest köra lite på känsla bara för att jag fick ett ryck och detta kändes som en kul grej. Kanske tappar suget om en vecka, men det är sånt som märks. Jag hoppas iallafall att ni få som läser detta hjälper mig så det kan bli något kul (övertjeck, men extremt tacksam för svar). 


Puss & Kram 


Likes

Comments