Se där! Typiskt mig att starta upp något som jag inte hinner med, vill så gärna ha den här bloggen till något roligt och givande för både mig själv och andra. Så himla roligt att dela med sig av en del saker som händer. Farmor har till och med varit på mig att det får bli förbättring från min sida haha. Just nu sitter jag i en bil påväg hem till Kalmar efter en helg hemma i Höganäs. Hem till Kalmar och hem till Höganäs, allt är hem nu. I vilket fall väntar en ny vecka, men förhoppningsvis ganska lugn. Får se till att hitta på lite kul tänker jag.
Njut av denna söndagen hörni, för söndagar är ju faktiskt mysiga trots allt.
Kram

Här kom två bilder från tiden som gått. En från nyår med min kära sambo och en bild på mat, matbilder blir ju aldrig uttjatat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll från kalla Kalmar!

Ännu en hektisk vecka har nått sitt slut och jag har verkligen inte hunnit in här och uppdatera. Men igår fyllde jag 22 år och blev firad med restaurangbesök och fina vänner.

Nu inväntar jag min familj som ska vara här i helgen och mysa hos oss. Längtar!!

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Och så va det fredag igen, veckorna bara flyger iväg. Denna veckan har vi haft dramavecka med skolan, så det har blivit långa dagar och inte mycket mer energi över för annat. Men nu är det helg och imorgon vankas det födelsedagsfirande för mig med mina tjejer. Ska bli så roligt! Ikväll blir det dock mycket lugnt, god middag och idol, som ni kan se 👇🏻
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har varit en väldigt bra dag, en väldigt bra start på veckan helt enkelt. Vi bestämde att det fick vara färdigpluggad vid 13.00 och begav oss hem till Annie och fikade en massa gott. När vi sedan insåg att det kanske blev lite väl mycket godsaker beslöt vi oss för att gå en PW. Kvällen avslutades med pulled pork i bröd tillsammans med Fredrik och Annie.
Vad jag skulle gjort utan dessa tre tjejerna i mitt liv vet jag inte. Finaste Annie, Johanna (med mig bakom kameran tyvärr) och Malin.

Hoppas er start på veckan varit lika bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det såhär att jag länge tänkt skapa en blogg, men det har aldrig blivit att jag kommit till skott. Nu har jag i två månader tänkt ”när jag får byta till en ny mobil ska jag se till att fixa en blogg för då har jag en funderande kamera”...och dagen är här. Så detta resulterade i att jag gick med här, främst för att min kära familj ska kunna följa mig och se till att mitt liv i Kalmar är fantastiskt! För så ser det ut för mig just nu, jag är en student i Kalmar som ursprungligen är från Skåne. Här ska jag studera och leva livet i fyra år och förutom det ligger mode, inredning och matlagning mig varmt om hjärtat. Så det kanske kan bli bra det här!
Välkomna!

Likes

Comments