Här allesammans är min bästa vän <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag 11.47 blev jag medlem i organisationen Amnesty International. Det är en människorättsorganisation som kämpar för människors lika värden runt om i världen. Min skola har en ungdomsgrupp där vi en gång i veckan har ett möte om olika kategorier i detta. Ett tips är att checka in deras hemsida och engagera dig du också! Tillsammans kan vi göra skillnad för de som kanske inte har en röst.


Deras hemsida: https://www.amnesty.se/


Puss och kram <3

Likes

Comments

Hejsan!

Mitt namn är Matilda Härviden och jag är 16 år gammal och bor i Nacka, Stockholm. Jag bor med min mamma, pappa, mina två systrar och min hund Morris. Jag går på gymnastik 4 dagar i veckan och går första året på gymnasiet och går linjen naturnatur. I framtiden vill jag arbeta med att hjälpa människor och djur, som åker iväg runt om världen och försöker göra skillnad så att världen blir ett bättre ställe för alla. Jag brinner för feminister ♀, människors och djurs rättigheter, och jag brinner även verkligen för miljön och klimatförändringarna idag. Tillsammans kan vi göra skillnad.

På fritiden så gillar jag att träna, så det kommer det nog komma upp en del på bloggen, älskar att fotografera, och att hänga med kompisar och familjen. Något jag verkligen älskar är att resa och upptäcka världen så det är min stora dröm i livet, att leva ut mitt liv till fullo!

Här tänker jag skriva lite om min vardag, träning, hälsotips eller bara allmänna tips, lite fakta så att vi kan göra skillnad osv.

Hoppas ni kommer gilla det för isf lämna gärna en kommentar! ;)

Puss & Kram <3

Likes

Comments