Jag ska flytta utomlands igen!!!

Hej gosingar!! Längesen sedan sist, men mycket har hänt sedan dess. Jag har börjat jobba som chaufför på MatHem, och tycker det är väldigt kul samtidigt som det också är bra betalt! Ska få min första riktiga lön nu i januari och jag är TAGGAD!!! Något jag också har planerat nu i några månader är min flytt till Bryssel i Belgien!! Jag ska flytta dit i april och stanna där till ungefär oktober/december, för att jobba som en au pair till en liten pojke på ca 2/3 år. Vi skrev på kontraktet förra året innan det blev såhär oroligt i världen med corona och sånt, och jag ska alltså åka dit för att arbeta. Det är en au pair som är i samma familj där just nu som jag har haft kontakt med och frågat lite inside frågor till och det verkar verkligen så kul där! Dock så är typ hela samhället stängt där borta just nu, men förhoppningsvis så kommer bit för bit öppnas upp igen nu när folk börjar vaccineras och så. Men ja jag pluggar en del duolingo för att få upp mina franskakunskaper och det går väl ganska bra tror jag! Aja det var väl det för nu! :) Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Arbetslös flint!!!

Men heeeej!!! Det var inte igår, tror nästan det var vid studenten någon gång senast jag uppdatera om jag inte minns fel! Varför sitter jag här och tror att folk fortfarande läser det jag skriver hahah. Aja, hej mig själv iaf! Det är den 23 oktober 2020 och jag sitter på bussen på väg in mot stan. Håller på att göra en film till yt om typ svensk höst, för jag vill typ bli fotograf har jag kommit på en dag som denna! Nejmen så jag får hoppas det blir bra!

Okej men hur ser nu mitt liv ut? Tog ju studenten i juni och sommarjobbade sen hela sommaren på Glassmagasinet i visby. Sen kom jag hem till stockholm igen och vad har hänt? Ingen...fucking...TING!!!!!! Jag jobbade litegrann som förskolevikarie men det finns knappt några jobb där så det är inte varje dag man jobbar liksom... Var nyligen och provjobbade på Espresso House, vilket gick skitbra och jag fick jobbet!! Dock så ville de bara ha människor som kunde jobba på kvällarna, vilket jag inte riktigt kan då jag tränar i princip varje kväll så nu är jag återigen i sökmotorn efter jobb :). Justja, jag har ju rakat av mig mitt hår också hahah, och nu två månader senare är den i någon konstig utväxt-period då det ser ut som jag har en mohauck (stav*)... La upp en youtube video på det också vilket har fått SKITMYCKET VISNINGAR!!!!! Får väl hoppas att denna skitpandemi går över snart, VILL LEVA IGEN!!!!!!!!

Gillar

Kommentarer

Life update

Hejsan!! Hoppas ni mår bra i dessa tider, det gör iaf jag! Just nu är jag på Gotland, mitt landställe och kommer vara här till augusti. Vi åkte ner hit den 22 juni, och så var tanken att kag skulle börja jobba den 23e, men då kom mina vänner till öjn och var här i fyra dagar vilket var supermysigt!! Vi hade det verkligen jättetrevligt, men sen blev det dags för de att åka hem igen :(. Jag började då jobba på ett café nära mig som jag har sommarjobbat hos i fyra somrar, och som jag verkligen tycker om. Men dag 2 som jag jobbade där så fick jag typ sparken, eller ja de hade knappt några kunder pga corona och pga att jag började senast av all personal så fick jag sluta :( Jag blev superledsen verkligen eftersom jag hade planerat hela min sommar på att jobba där och så, så fick ju lite ångest på vad jag skulle göra. Jag började hastigt direkt söka olika jobb på Gotland, och det hela gick väl helt okej. Det gick några dagar utan några besked på någonting, men så får jag sedan ett mejl från Glassmagasinet i Visby, Europas största glassbar, och de ville att jag skulle provjobba där näst vecka. Jag tackade såklart ja till det. Det var förra veckan, och nu jobbar jag där!!! Så fruktansvärt skönt att äntligen ha en inkomst och liksom ett jobb påriktigt nu efter studenten. Men detta kommer jag bara ha till typ augusti, sen så kommer jag åka hem och söka nya jobb i Stockholm... Får hoppas att det blir bra.

Jag är iaf otroligt taggad på nästa år då jag ska vara Au Pair i Bryssel!!! Tror ingen fattar men vill verkligen tjäna ihop massa pengar nu i höst och vår, sen bara uppfyll drömmar... gud så töntigt det låter, men lovar att det kommer ske hahah. Ska dessutom när corona försvinner söka att vara Au Pair i USA, och stanna där i typ två år! Tro mig, det kommer ske ;). Nej nu får ni ha det så bra så ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt, får se hur det kommer gå... Puss!!

Gillar

Kommentarer