Header

Jag bloggade aldrig igår men ja, vafan. Vad ska jag säga? Just nu sitter jag i soffan med huvudvärk och buller i magen. (när jag är trött får jag ont i huvudet) Igår så åkte vi till min syster och firade henne med släkt runt 17.00 och sen runt 19.00 när alla barn blev trötta och skrek så åkte släkten inklusive mina päron och Jonnas vänner kom för att fira. Så höll de på till 3.00 ungefär då började alla sticka, jag bland andra hehe. Så jag sov aldrig över, men det var skönt att komma hem till sin gosga säng och sova.

Jag åkte aldrig in till stan innan partajet men jag och mina päron åkte till Allum där jag hade ett presentkort från i julas som jag använde upp. Hehe. Ska visa vad jag köpte lite senare. Men jag är fett sugen på att åka in till stan. Dock är det Söndag och allting är stängt typ :/ Så det får väl bli en soffdag om jag inte haffar nån kompis typ.

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så har min fredag sett ut. Vi åkte till vattenpalatset med skolan. Sen stannade jag och Julia i Lerum, för jag skulle köpa nåt till min syster som fyllde år igår och Julia köpte en ögonfransböjare. Sen åkte jag hem och satt på min iPad tills jag märkte att himlen var superfin ikväll så jag gick ut och tog några bilder. Sen när jag kom tillbaka satt det en småtting på övervåningen och lekte med tågen. Nu sitter han och kollar på Batman så jag är lite fri.

I morgondagens planer ingår faktiskt att göra tidsinställda inför morgonkvällen då jag ska fira min syster, sen ska jag nog in till stan en snabbis för att laga min klocka och fixa min andra klockav och köpa två-tre tröjor jag vill ha på Chelsea och Missäy.

Förresten! Vad tyckte ni om min room tour? Kvalitén var inte den bästa men ah set duger. Men ni får gärna kommentera och skriva vad ni tyckte om den och om ni vill att jag ska göra fler videos. Jag kommer antagligen inte göra nån sminkvideo då jag kan tycka att dom är väldigt irriterande men det KAN hända.

Puss

 

Likes

Comments

ÄNTLIGEN! Som jag kämpat nu vet jag äntligen hur man gör när man ska lägga upp ett videoklipp! Här är den i alla fall:

Min room tour. 

 


Likes

Comments


Likes

Comments

Just nu sitter jag på mitt rum och käkar korv, kom precis hem från affären och gymmet. Idag körde jag ett MRL (mage, rumpa, lår) pass och dom hade gjort nya steg så det var lite svårt. Dessutom är det inte så kul första gången när dom har gjort nya steg för man hänger inte riktigt med och då blir det att man ser tafatt ut, då kör man inte lika hårt heller eftersom man inte hänger med.

Jag bloggade inte så bra idag (eller igår) men jag ska sluta tjata om detta och bara kämpa på! Just nu längtar jag så himla mycket tills vi flyttar till Gallvik och jag får göra min stuga! ÅÅÅH är så taggad. Har typ bestämt mig för vilken "stil" jag vill ha men är så jävla kluven. Vi har redan gjort ritningen nu är det bara byggandet och inredandet (asså det roligaste) 

 

Likes

Comments

Ah, nu råka de bli så att jag inte bloggade trots allt. Men när jag kom hem så mådde jag inte så bra fysiskt och gör fortfarande inte det. Men nu när jg har städat mitt rum och  allt är på plats så känns det lite bättre. Får nämligen huvudvärk när jag har mycket att tänka på och mitt rum var en av dom sakerna jag har att tänka på.

Men nu är jag i alla fall på plats igen och som innan så gick det ganska bra och det kommer fortsätta så. Veckan i Sälen var i alla fall fantastisk, det var underbart väder och backarna var liiiite driviga men det stoppade inte mig :) Tog tyvärr ganska dåligt med bilder med kameran, men jag ska fixa dom jag tog med mobilen så jag kan lägga ut dom. 

I måndags så var jag på min sista teorikurs! WEEEEEE snart får jag åka på moppen på vägarna. Men ska fortsätta plugga hemma och så. Men är ändå jätte taggad. Igår i alla fall så åkte jag till konfan efter skolan och sen var det gymmet och Top model som gällde. Idag när jag kom hem så började jag med att städa hela mitt rum (onsdagar är min enda lediga dag) och sen (nu hehe) satte jag mig vid datorn för att hoppa på bloggen igen. 

En av bilderna Johanna tog på mig inna vi åkte till S'len när vi gick på "fotopromenad"

Likes

Comments

Nu är jag häääääääääääär-

Vi kom fram klockan 23.10 igår och packade upp. Var faktiskt väldigt trött och såg fram emot en dag i backen nästa dag. Stugan är verkligen skitmysig men dock har vi inget internet men jag använder pappas och det går ganska bra och snabbt. Det är ganska kul att 2 av våra kompisar är här samma vecka som vi haha, så vi ska nog hänga med dom. Ärligt talat så hann jag aldrig göra några tidsinställda ehhhhhh... Lite pinsamt men jag löser detta. 

Asså sorry jag har inte bloggat men försökte igår när vi kom fram men det blev helt fuckat. så eh ahhhhhhhhhhh

Innan vi åkte gick jag och Johanna ut på en liten "foto promenad" dock blev många bilder dåliga men vafan? Jag är ingen proffs fotograf direkt. Tänkte visa några av bildernaLikes

Comments