HEJ IGEN!

Velar fram och tillbaka om jag ska blogga eller inte, börjar nästan bli lite tjatigt att läsa om att jag inte kan bestämma mig hur jag ska göra. Men nu får jag helt enkelt bara bestämma mig för att göra det ena eller det andra och det blir att starta upp bloggen igen!

På den senaste tiden har jag inte gjort mycket, jag jobbar mestadels och hinner inte med så mycket mer än så. Förutom att jobba så har jag väl försökt att hinna träna också, men dessvärre inte hunnit med det så mycket men ska försöka ta tag i det igen!

Idag har jag jobbat mellan 06.45-15:20, jobbade över en stund då vi var väldigt kort med personal så kände att jag inte bara kunde lämna de i sticket när det behövdes personal som mest, samt att jag ändå inte hade något att göra efter jobbet. Så resten av tiden som blev över efter jobbet har jag bara tagit det lugnt hemma hos Otto, var även hemma en sväng mellan jobbet. Imorgon är jag däremot ledig, och har en massvis med planer men mer om det imorgon för nu hade jag tänk att sova.
Godnatt!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229