Jag vet allvarligt inte vart jag ska börja, hur jag ska börja eller någonting. Jag ska försöka förklara ganska kort men ändå så att man förstår.

Jag gick på Lillstugan som det kallades då, de var det man gick på innan man började på förskolan. Jag var inte där så mycket på grund av att jag var sjuk hela tiden. Men när jag väl var där så var det inte speciellt roligt. Då var jag endå barn.... jag var liten inte alls gammal 5 år cirka. Jag fick höra att jag luktade rök. jag lekte med en person varje gång jag var där för det var ingen annan än den personen som ville leka med mig, jag luktade ju illa. Jag är tacksam än i dag att jag var sjuk hela tiden, det kunde ha hänt värre saker. Men när man är i den åldern vill man ju leka med dem andra barnen som leker tillsammans och har roligt men jag fick inte.
Jag började i förskolan, jag fick en ny vän min andra kompis flyttade. Jag hade en vän, det enda vi gjorde var att leka med små hästar som fanns där man kunde leka. Vi fick ju inte vara med dem andra endå.
Hon flyttade också senare...
Jag mådde dåligt, jag trodde att om jag hoppade ifrån klätterställningen så dör jag. Jag hoppade men som tur var då att jag bara stukade foten rejält så jag knappt kunde gå.
Efter något år så började man ju kunna bli ''kär'' i någon i klassen och detta var då super populärt. Jag var då ''kär'' i en, och han kryssade i ja i den här lappen jag skickade till honom och jag var ju såklart super glad... men sen senare på dagen sa han att han ville prata med mig och då sa han till mig att han kunde inte vara ihop med mig för jag var ful. Okej sa jag. Jag kommer ihåg att jag gick ut på skolgården och satte mig i en gunga jag bara satt där och små gungade och tårarna rann ner för mina kinder, jag förstod ju inte ... jag undrade vad som var fel på mig lixom jag var ju inte alls gammal då.... jag gick nog i 1:an eller 2:an.

I cirka 3:an så var det poppis att cykla till sjön å bada. Dock var jag även livrädd. Jag har en leverfläck på mitt ben , den gick jag alltid och höll för. Min fot var ju sne då, den borrade jag alltid ner i sanden. jag mådde dåligt över detta för jag var rädd att dem skulle klanka på mig om detta också.

I 4:an tror jag detta var då började jag vara med en tjej som gick i 6:an vi träffades när jag var med min mamma på bingo. Denna tjej var från kinnared men hade flyttat till torup. Vi började leka, ut och rida och massa annat. Vi hade sjukt kul ihop. På denna tiden var MSN poppis och jag skaffade detta då och så fick jag en killes MSN från denna tjejen då. Och vi träffade han och en annan kille då .... hon var ju ''ihop'' med den andra killen. Jag blev ju senare ''ihop'' med den killen ifrån MSN , han bodde ju bara i kinnared så de var ju inte så långt. Jag är så tacksam över denna killen för han fanns där, även om det kanske bara var över data skärmen så var han där... jag är även vän med denna killen än idag. Dock finns han inte där för mig längre.

Jag började i 5:an jag började klä mig svart och för andra var detta tydligen konstigt. Folk började putta på mig i skolan, kalla mig emo osv.. jag sa aldrig till någon för på något sätt så ville jag bara förtränga detta.
Jag skaffade en ''pojkvän'' som bodde i hylte, han var som jag samma stil och allting. Han mådde precis som jag vi mådde inte bra jag och han. Han var mobbad på sin skola dem kallade han bög, emo osv.
Jag blev utstött av dem andra tjejerna i klassen då jag inte hade märkeskläder och sånt så jag hade några kompisar i klassen, jag ville inte gå på idrotten för det kändes fel att byta om tillsammans med dessa tjejer.
En dag skulle vi åka och simma, jag simmade med klassen under mig då för dem andra hade redan lärt sig simma... Vi bytte om och sånt då och när vi hade simmat klart skulle man ju duscha och sedan klä på sig och åka tillbaka igen. Bara det att en tjej som gick i denna klass umgicks med tjejerna med märkeskläderna i min klass och hon råkade ta mina trosor och kollade i dem och jag hade fått flytningar då helt normalt i den åldern. Hon skrek till mig att jag var äcklig och en massa sådant.
Vi var ihop jag och denna killen som bodde i hylte tills jag började 7:an. Då orkade inte jag tillslut inte mer när jag hade gått några månader där. Folk hoppade på mig för att jag var ihop med denna killen för han var ju bög osv. Jag gjorde slut med denna killen för jag orkade inte att ta emot mer skit. Istället började folk gå på mig, dem satte fällerben på mig i skolan. dem skrek saker efter mig emo, hora, tattare, osv osv.
En kille i min klass höll på hur mycket som helst imot mig kallade mig emo osv. En dag orkade jag inte mera jag slängde in honom i väggen. Han blev tyst, men inte resten av klassen dom kollade snett på mig när jag kom in i klassrummen.
Det enda jag åt om dagarna var dextro sånna för lågt blodsocker. jag åt sånna istället för lunch i skolan. Jag vågade inte gå in i matsalen för det satt hur mycket folk som helst jag inte kände. Det satt ju även människor som mobbade mig där inne. Jag var rädd att jag inte skulle få sitta jämte någon, att bli knuffad så jag trillar med min tallrik....
Mina betyg börjades sänkas, jag började skolka för jag ville inte att klassen skulle titta snett på mig. När lärarna sa att det skulle vara redovisningar så skolkade jag och satt och gömde mig i simhallen. Jag var så rädd att dem skulle skratta åt mig. Jag är rädd för detta än idag jag mår jätte dåligt och får panik attacker när dem säger att vi ska ha detta. Svetten rinner på mig, rösten darrar, jag blir röd i hela ansiktet, jag blir även påväg att svimma. Detta är någonting lärarna borde börja acceptera när en elev verkligen säger att den inte vill göra det. Jag vet många med precis samma problem.

Min bästa vän var min dator. Där kunde jag sitta. Men tillslut kunde jag inte detta heller. Det började storma in grejer på min msn, min bilddagbok och sms i min mobil med hat. Att jag skulle dö.

Jag började skära mig. Ben, armar, lår. Jag är tacksam över att jag inte har ärr kvar idag på mina armar. Dem kan synas lite när jag blir brun.
Jag mådde väldigt dåligt... jag ville inte leva mer. Jag skärde mig såfort jag inte mådde bra. Jag tog skärp, försökte strypa mig själv. Snodde massa piller jag inte visste vad det var av mamma och svalde.
Min släkting bytade till min klass, då var jag tacksam. allting började lysas upp. Sen kom massa skit.
Jag började röka, började hänga med folk som bara skolkade. mina betyg gick mer och mer neråt.
Jag kom till skolan för att va med människor.
Mobbningen tog ''slut''.
Men en dag var ja med en tjej efter skolan och vi hade kul och så sen lurade hon upp mig i en skog hon sa att hon skulle kissa. Där kom en tjej då som skulle ''slå'' mig.
Hon började mord hota mig på telefon osv. jag hatade tjejen som lurade upp mig där, de gör jag än idag. För att hon var så jävla falsk.
Jag var rädd för denna människan som hotade mig, alla mina vänner lämnade mig för att umgås med denna tjejen. Hon hade brutit näsbenet på en annan tjej när vi satt på lektion.

Jag blev offret igen. Hamnade i slagsmål osv.

Sen kom det med killar, dem utnyttjade mig. Ja jag behöver inte berätta mer. Dom drog sen iallafall och hörde aldrig mer av sig, ignonerade mig i skolan osv.

Jag, jag blev ''mobbaren'' tillslut.
Tyvärr, jag spottade , slog osv vidare på folk jag inte tyckte om.
Slängde ut massa fula ord mot dem.

Jag mådde dåligt.
Började på skobben i 9:an började få upp mina betyg. hade inte några vänner kvar så jag tänkte att jag skulle sköta skolan.
Började gymnasiet.
Sedan har det bara blivit ljusare för mig.


Här har ni bilder på hur jag såg ut, hur jag emellan åt försökte byta stil för jag inte var accepterad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Funderar på att göra en ny blogg.. Eller Aa.. Ha 2 bloggar eller bara en för vill ha en blogg om bara djur eller Aa hundar ...
Men vill endå ha en om mig men känns inte seriöst :(

Likes

Comments

Nyvaken, opererades igår för hallucinogen valgus.
Ursäkta mina håriga ben.
Den första bilden är en förebild så jag kan andvända den sen

Likes

Comments

Har funderat lite, Tova e duktig på att hoppa.. Så har funderat på att börja lite agility med henne.
Finns bana osv i Gislaved så ska se om jag ska börja lite med det. Hade varit kul men ska bara för nöjets skull inte för att tävla osv , ingenting för mig å springa med fettvalkarna inför 100 pers 😂

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments