2019 - Leaving for something bigger!

Halloj! Eller nått. Jisses, hur börjar man ett inlägg efter så många år ifrån bloggen? Men nu är det dags igen! Som bekant så är jag en liten periodare, iallafall när det gäller bloggen. Ibland skriver jag så att tangenterna rasslar och ibland så att dom hinner damma igen mellan inläggen. Hur det blir denna gång, kan jag inget lova. En dag i taget, precis så som jag har levt de sista månaderna av mitt liv.

Det känns som att tiden spelar ett spratt med mig, kan inte förstå vart åren tar vägen. Samtidigt som jag längtar efter att bli gammal och grå, i en liten stuga, djupt inne i skogen, vill jag samtidigt pausa tiden och bara försöka ta in allt som händer runt omkring, minnen som susar förbi, känslor som svämmar över, relationer som förändras. Låt oss enkelt säga att de senaste månaderna har varit en emotionell berg och dalbana för mig. En dag i taget, som sagt. Det löser sig, har varit mina återupprepande mantra för denna påfrestande tid i mitt liv. Tacka Buddha och Universum för det stöd jag finner hos mina vänner och min familj. Tacksam för att dom orkar bolla med mig angående mina analyser, konspirationer, funderingar och tokigheter.

För några månader sen bestämde jag mig för att förändra mitt liv. Förändra min vardag, mina förutsättningar och min livsstil. Jag tog det tuffa beslutet om att sälja min lägenhet sedan 5 år tillbaka och säga upp mig från ett jobb jag älskar. Avveckla mitt trygga liv här hemma i Helsingborg, för att starta ett nytt på andra sidan av planeten.

Tänkte att det kunde bli en ganska spännande resa följa här på bloggisen, både för er och för mig! Så jag lovar att uppdatera så frekvent jag kan, om vad som händer i mitt liv, var jag befinner mig i världen, vad jag upplever, hur jag känner osv osv osv. Kul va? JAAA! Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
så spännandeeee Matilda ❤️❤️
Matildafritz
Matildafritz,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg