17/1 - Sleeping with strangers

Igår hann klockan bli så sent som O3:OO innan jag knöt mig. Satt uppe länge och letade efter boende i Bali. Det känns i vartenda cell i kroppen att det börjar närma sig. (omg, omg!!) Med tanke på att jag vill resa så länge som möjligt måste jag också hålla mig till en viss budget när det gäller boende, mat, transport, aktiviteter, tänkte att jag skulle gå in på det ämnet lite mer i ett annat inlägg och även visa er lite av dom hotellen/hostel/bungalows jag har kikat på!

Men planen är att hitta ett boende som jag kan bo de första 4-5 dagarna, så jag kan landa mentalt efter första etappen av resan, sen scouta omkring på plats för att hitta nästa krypin för natten. Man kan förhandla sig till betydligt bättre priser på plats har jag läst!

Skulle kunna tänka mig att börja bo på något backpackers-hostel också, där man delar rum med andra resenärer, antingen i ett rum om 4 personer med våningssängar eller i en sovsal där alla sover tillsammans, tror det är ett toppen sätt att träffa nya människor på, även om det känns lite skumt att ligga jämte en främling. Men även tryggt att omringa sig av andra än att sova ensam på ett litet hostel tycker jag. Tråkigt för dom andra dock eftersom jag snarkar som en gris.

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg