15 - Follow the rhythm of the waves

Två saker som finns på min bucketlist som ska kryssas av nu när jag reser iväg är att snorkla och upptäcka den värld som finns under ytan! Är så fascinerad, men livrädd för hajar, haha. Kan sitta i timmar och plåga mig själv med hajattacks-videos på nätet. Att dyka känns som next level shit, så det får bli när jag har samlat tillräckligt med mod. Den andra saken är att lära mig surfa! Har aldrig surfat förut och det skrämmer mig lite att man ska ha i bara armarna eller bara benen, känns som det perfekta lockbetet för en haj, haha. Men där ska jag utmana mig själv och våga! Jag älskar ju att vara i vattnet. Men gärna manet-fritt, haj-fritt, stingrocka-fritt och andra-saker-som-kan-skada-mig-fritt, så är we aaall good.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Vilken vacker bild! Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildafritz
Matildafritz,
tack så mycket <3
nouw.com/matildafritz
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Skulle också vilja våga snorkla men är för feg. Är rädd för allt farligt som kan finnas under ytan samt att jag har sån respekt för vatten.
nouw.com/jossustravelpics
Matildafritz
Matildafritz,
Haha ja, jag känner verkligen samma. älskar att bada, men tycker allt är så läskigt. Hört att man ska trycka på deras ögon allt vad man kan om den attackerar, om det är till nån tröst, hahah
nouw.com/matildafritz
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Har också läst det. Haha, bara att vi har koll på sådant visar hur oroliga vi är.
Men är även rädd för maneter eller andra giftiga fiskar/koraller eller vad det nu kan vara.
nouw.com/jossustravelpics
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229