Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vår tågresa till Prag var minst sagt spännande. Vi började med att kliva på fel vagn i tåget. Hemma hade ju det inte varit något problem, men här så kopplar dom ihop 2 tåg som ska till olika ställen så när vägarna delas så kopplar dom bara isär tågen och åker åt olika håll. Jag och Maria lyckades då sätta oss i en vagn som inte alls skulle till Prag. Som tur var så påpekade konduktören detta snällt för oss så vi kunde springa över till rätt sida i tid.
Avslutade sedan resan med att kliva av tåget en hållplats för tidigt så vi hamnade i någon förort till Prag. Som tur var så var det bara 5 km bort, men ändå.

Likes

Comments

10000 personer i ett tält somd dricker öl och dansar på borden till typska låtar och cointry roads, och vi var 2 av dom 🍻

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Dag 2 i Venedig så hittade vi på en liten matmarknad i vår desperation efter något annat än sten och kyrkor. Har även börjat bli en aning lessa på pizza och pasta, då det i princip är det enda vi ätit under vår vistelse i Italien. Man lär ju passa på men både jag och Maria börjar nå våran gräns, så nu har vi storslagna planer på att äta wienerbröd och gulaschsoppa i Wien! Taggade till tusen är vi på ett nytt land i alla fall.

Likes

Comments

Lite bilder från ett höstfint kyligt Venedig.

Likes

Comments

Åkte på söndagen till Vatikanstaten för att titta på påven då de hade någon sorts mässa där. Förstod absolut ingenting av vad han sa, men lyckades hänga med i applåderna de flesta gångerna i alla fall. Häftigt att se!

Likes

Comments

Buongiorno!

Vi kom hit till Rom i fredags och har hittills hunnit med att kika på de flesta sevärdheterna. Häftigt att få se men måste erkänna att både jag och Maria börjar bli en aning trötta på gamla kyrkor och monument haha..

Vi har ätit en massa pasta och strosat runt på smågator (mest för vi tappat bort oss från de stora gatorna, men i alla fall).

Colosseum

Pantheon

Fontana di trevi

Likes

Comments

Första kvällen satt vi på en uteservering, åt tapas och drack sangria.

Dag 2 joinade vi pensionärerna på en sightseeing buss. Mycket konst och fina byggnader, otroligt intressant tyckte Maria som nog inte var vaken långa stunder under den turen haha.

​Camp Nou

Maria beställde en hamburgare med pestobröd men fick in något som såg lite lätt radioaktivt ut..

La sagrada familia.

Sällskapsresan 1 och 2..

Likes

Comments