Header

Everyday

Denna helg har vart väldigt rolig och full speckad med grejer vilket betyder att jag varit väldigt upptagen haha .. i fredags var jag på en musikal med kompisar den hette Bad Girls, sjukt bra. Sen åkte vi iväg på lite små fest. Dagen efter var vi överallt typ haha umgicks med kompisar och chillade också.

I söndags gosade jag med lilla Kevin min brorson och hann även träna! Stolt ;)
Så nu är det snart helg igen och dags för äventyr!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Everyday

Hej på er!
Onsdag idag vilket betyder att det närmar sig helg! Vad ska ni hitta på då?
Jag har själv haft en full speckad vecka hittills med massa träning 2 pass varje dag med både cardio och styrka. Mår så mycket bättre av träning. Älskar att va tillbaks.
Idag ska jag fixa min legitimation för mitt är borta .. Sen ska jag träna med Miranda och förhoppningsvis Filippa. Blir lite armar idag tänkte jag.

Likes

Comments

New in

Denna klänning beställde jag förra veckan någon gång. Det är en Ida Sjöstedt klänning i en ljus ros färg med guld detaljer som ni ser på bilden. Denna klänning ska jag faktiskt ha på min 18 års fest jag skall ha den 10 februari då jag fyller den 12e. Super kul. Den är från Nelly och kostar 1 499:-

Likes

Comments

Everyday

Jag tänkte att det är dax att börja blogga igen faktiskt.
Kul att skriva av sig lite och ha något att göra ibland.
Länge sen sist faktiskt så det ska bli skit kul.

Ni vet vad som väntar i denna blogg. Mycket träningsinlägg, inredning, shopping och allt som går att erbjuda haha.

Are u with me? ;)

Likes

Comments

Everyday , Skönhet

Idag var jag och fixade mitt hår som sagt! Hade beställt nytt tejp löshår för ca 2 veckor sen och idag vart jag en helt ny människa haha .. Typ ;)
Så nu är det 50 cm längre och jag kan styla de hur jag vill, älskar att testa nya grejer med håret och därför vill jag gärna ha längre hår så jag kan pröva nya saker!
Fint till sommaren också!

Likes

Comments

Everyday

Idag vid klockan 11 gick jag hem till Emma, min frisör och satt i mitt nya löshår det är väldigt långt men jag älskar det!
Nu har jag sen dess legat och kollat på Grey's Anatomy och ätit sombreros, så sjukt gott!! Ska nog ligga här hela dagen och mysa

Likes

Comments