Jag har inte skrivit på flera månader vilket suger men jag har haft så mycket att göra. Jag har haft fullt upp med mitt gymnasieval och försökt ta reda på vad det är jag verkligen vill göra. Efter några prasobesök så valde jag till slut Hotell- och turismprogrammet. Nu när jag har gått skolan i tre veckor så känner jag att det här var helt rätt val. Det är så härligt att får lära känna nya människor.

Inom ridning har det också hänt en hel del. I Februari blev Greta halt vilket sög då tanken var att vi skulle tävla lokalt i Mars. Hon ställdes iallafall på vila i några veckor utan resultat. Det slutade med att hon fick stå på vila från Februari fram till Augusti. När jag till slut insåg att Greta troligtvis inte skulle bli "frisk" igen så blev jag medryttare på en tinker. Kanske inte den första hästen jag skulle se mig själv med men jag hade jätteroligt tillsammans med henne och jag lärde mig saker som jag kanske inte hade fått lära mig annars.

Jag kände sen att " nää, om jag ska fortsätta med det här nu så blir det på en egen häst". Så jag började söka som en galning efter en häst som skulle passa mig. Till slut så hittade jag en halvblodsvalack ca 10 mil bort, mamma fick ringa till ägaren och hon tyckte att det lät intressant, vi åkte dit så att jag fick träffa honom. Allt kändes jättebra och jag vart helt kär, en extremt trevlig häst i ridningen men även i hantering och psyke. Jag tog med honom på en träning för att verkligen känna hur han kändes och allt såg bra ut. Efter lite fundering så bestämde jag mig för att köpa honom, vi åkte till veterinären för att göra en besiktning och om han inte fick några anmärkningar skulle vi ta hem honom direkt. Allt såg jättebra ut tills sista böjprovet,  första gradens hälta på ett ben. Där och då så kände jag bara att det är inte meningen att jag ska hålla på med ridning längre "nu kan jag lika gärna sluta med det här". Men jag bestämde min för att fortsätta fram till jul för att känna hur det känns.  När jag kom till stallet så var Greta där och jag vart så glad. Ibland känns det bara som att det är en mening med allt.

Nu är hon tillbaka på banan igen och och vi är mer taggade en någonsin. Nu ber jag bara till gudarna att hennes kropp håller!  Mitt busfrö😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här är dom bästa hudvårdsprodukterna som jag har använt på min hy och jag kan starkt rekommendera dessa. Det är ett Cleansing Foam och en Skin Face Lotion från RITUALS... som ska lugna känslig hy. Man känner redan efter första användningen hur mycket fräschare huden känns. Lite dyrare än dom vanligaste hudvårdsprodukterna men även mycket bättre.

Det här är den mascara som jag använder just nu och det har blivit en riktig favorit. Det är en mörkbrun mascara från The Body Shop men den ser svart ut på fransarna. Jag tycker att den ger bra längd men även volym. Lätt att applicera och ger inga klumpar.

Mitt favorit nagellack just nu. I färgen "Tiramisu For Two" från OPI. Jag skulle nog säga att den är sandfärgad fast lite åt det rosa hållet. Jättefint och fräscht på naglarna.

En ögonskuggspalett från Maybelline New York med så fina färger. Det är blandat men ändå dom typiska nudefärgerna. Passar lika bra till både vardag och fest.

Det här är nr. 2 i Ralph Laurens collection. Den luktar fräscht och lite fruktigt, helt enkelt en bra vardagsdoft.

Likes

Comments

Som jag sa så rider jag ju. Just nu så rider jag i Vännäs. Jag rider både i kombigrupp och så är jag med i hoppsatsningen. Vi har varsin hoppsatsningshäst, min heter "Greta" men hennes riktiga namn är Munsboro Greyscale. Vi har vart med på lite klubbtävlingar men tanken är att vi ska hoppa i en lokal tävling på hemmaplan i Mars. Greta är bara 7 år så vi tar oss sakta men säkert till högre höjder:)

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nya blogg:) Jag bloggade när jag var mindre men då var det bara en rolig grej som jag och mina kompisar gjorde. Jag tänkte att det är dags att jag börjar om men nu lite seriösare:) Jag heter Matilda Fors är 16 år och kommer från Umeå. Här kommer ni kunna läsa om mig och vad jag gör. Jag håller på mycket med hästar så det kan bli en del inlägg om just det. Hoppas att vi ses:)

Likes

Comments