Header
undefined

Hej alla fina!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt och att jag har varit offline eller vad man ska kalla det. Det har varit jättejobbigt att komma hem och komma tillbaka till vardagen och förstå vad det var som hände då allt gick så fort och hamnade i något slags deprimerande chockläge. Jag tror nog inte jag förstod vad som hade hänt förrns 2 veckor hemma i Sverige. Därför har jag bara inte varken haft tid eller ork att skriva något här. Att vara hemma och inte i USA känns som ett misslyckande. Det är liksom inte meningen att jag ska vara hemma och behöva berätta varför jag är hemma.

Jag har även varit väldigt generös mot Cultural Care och inte snackat skit om dem. Då jag inte vill sjunka till den nivå dem sjönk. Allt jag kan säga är att jag hade min värdfamilj i USA och min LCC - "Local contact". De stod på min sida och vi alla var väldigt chockade hur CC behandlade mig men även min värdfamilj. Alla mina underbara vänner i USA stod på min sida och jag hade allt stöd. Jag kommer inte gå in på vad allt handlar om. Allt jag kan säga är att CC var väldigt otydliga. Jag tror det hela slutade i att dem förstod att dem behandlat mig fel och gjort ett misstag men dem ville nog inte riskera att jag skulle stämma dem. (som jag absolut inte skulle göra då jag inte har råd med det)

Det enda jag kan säga att jag ångrar verkligen att jag la ner 16.000kr på Cultural care (som jag inte får en krona tillbaka av) och inte kommer rekommendera dem till någon av mina vänner. Jag hade läst mycket negativt om CC innan jag åkte men jag är en person som vill ge folk en chans..

Dock ångrar jag inte min sommar i USA. Jag träffade så fantastiska vänner! Emma, Ellen, Anna, Klara, Zandra, Pontus, Fanny, Evelina är få av dem. Jag hade även en fantastisk sommar med mina värdbarn. Ja är så himla glad att jag åker tillbaka nu till USA och hälsar på familjen och mina vänner.


Är det någon som har några frågor om au pair livet så kan ni mejla mig : matildaflorin@gmail.com

och som sagt så vill jag inte smutskasta CC på något sätt. Därför väljer jag att inte berätta vad dem gjorde då det både är av respekt för dem som jobbar på CC. Detta är mitt beslut och jag kommer inte svara på något om detta eftersom det är väldigt utdraget och mycket privat information.


Puss och kram

Klara, Jag och Zandra


Stina(tysk), Jag, Pontus(svensk), Zandra(svensk) och Anna (Tysk)

Älskade Ellen

Min bästa tyska! ANNA

Svenska Pontus =)

IZZY & Grace <3 , Ett säng tyskar och jag på baseball, och en riktigt god sallad vid poolen vid huset.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina och godmorgon.

Så mycket har hänt de senaste 10 dagarna. Jag befinner mig nu på svenskt mark hemma med min familj. Det är en lång historia, allt jag kan säga är att jag själv inte valde att komma hem. Det gjorde inte heller min värdfamilj.

Nu börjar livet i Gävle igen. Söka jobb och leva som "vanligt". Som tur är så åker jag tillbaka till USA i December och hälsa på min värdfamilj och spendera julen och nyår i Cali.

Just nu är jag jetlagad och mår sådär.. ska packa upp mina 2 resväskor och tvätta allt!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var jag till Walle och mötte upp min underbara Emma och en ny tjej jag aldrig träffat som heter Emelie! Jättetrevlig! Vi möttes upp & strosade omkring. Men efter lite shopping så blir det mat! Vi tog oss till ett av de bästa ställena i Walle nämligen California pizza kitchen. Jag och Emma har ätit här några gånger men det hade inte Emelie så hon tog en pizza (som är ett måste) medans jag och Emma valde pasta med vitlök för första gången i USA :| omart/smart val? Nja det var iallafall gott!!

Idag är en av de mest jobbigaste dagarna på länge. Jag kommer uppdatera er! Puss

Likes

Comments

undefined

Hej alla fina!

Hoppas allt är bra med er! Jag ligger här 1:25 på natten i Cali och skriver på detta. Just nu har jag mycket och tänka på och svårt att somna. Så jag tänkte att jag slänger iväg ett inlägg.

När det kommer till att skaffa nya vänner så är jag ganska bra på det lär jag säga! Jag har träffat ganska många här och vissa har man klickat med och vissa inte. Men så funkar livet, allt klickar inte hela tiden. För mig har detta varit lite jobbigt då jag är kompis sjuk.. jag älskar att umgås med mina kompisar och mitt tjejgäng! Just nu har jag i princip 3 personer jag umgås med nån gång i månaden. Hon jag umgicks med nästan varje dag åkte hem i fredags... eftersom jag har haft det lite jobbigt med familjen så är det ännu viktigare för mig att jag har nån att bara prata med irl och inte över FaceTime!

Jag tänkte att jag skulle berätta allt längre fram! Men just nu, vill jag inte skriva öppet om det föns det är klart.

Men nu ska jag sova! Nu börjar ögonen somna!
Puss på er!

Likes

Comments

Hej!

Först och främst vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering, det har varit en liten jobbig period nu så har ägnat mig åt att tänka på annat.

Iallafall - igår var det labor day, inget speciellt. Jag träffade en ny super gullig tjej från Tyskland, Celine! Hon har bara varit här i 2 veckor så jag visade henne runt och vi satt nog och prata i 1,5 timme utanför Lemonade. Så kul att det kommer nya nu då många tjejer åkte hem i slutet på augusti! Men så är livet som Au pair, folk kommer och går!

Nu ska jag plocka disk och bädda sängar. Ha det så bra så länge! PUSS

Likes

Comments

Nu har jag varit i USA exakt 2 månader och 2 dagar haha! 10 månader kvar! Jag har lite updates på hur livet är här. Allt är bättre nu, skolan börjar idag och rutinerna börjar! Denna sommaren har varit jättekul och fått uppleva mycket här i USA. Men det ska faktiskt bli skönt att få rutiner.
I helgen umgicks jag med Pontus som jag startade min resa med från Arlanda och Anna.

Likes

Comments

undefined

T is back! Han har varit på östkusten hos släkten och kom hem igår. Han är sån trevlig kille! Älskar att umgås med honom. Han är så klok och har bra förklaringar till allt.

Idag tog vi med hundarna till ett reservat och gick 2,75 Miles. (Det var sååå himla varmt) men det var kul vi fick tid åt att catch up lite. Nästa vecka börjar Z och E skolan så det är bara jag och T hemma. Vi har redan börjat planera vad vi ska göra. Men först på listan : back to school shopping!

Likes

Comments