Header

matilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Redan nu vet vi att 2018 bär lite nytt och MYSIGT i sitt sköte. Bland annat börjar jag på mitt nya jobb i slutet av januari och det ser jag fram emot så enormt mycket! Det medför lite pendling och tidigare mornar (mvh ej morgonmänniska) men jag som har ambitiösa mål* med 2018 kommer nyttja tiden PERRF.

Även G kommer börja på nytt jobb om han sköter sig. Han tar nämligen examen i juni och ska, likt en nykläckt kyckling, börja upptäcka världen igen. *Pirr* I skrivande stund sitter han och filar på sin opponering. *Stolt*

*typ att maxa min personliga utveckling (mvh hon som skällde på G igår för att "lyfta tyngre i marklyft" inte är ett tillräckligt konkret mål).

​"precis fått nytt jobb OCH är på semester"-smilet​

Likes

Comments

Vardag

Går det ens att sammanfatta ett helt år på ett rättvist sätt? Spontant vill jag säga att 2017 var ett tråkigt år men då med risk för att vår flytt och våra resor under året blir ledsna. Jag vet inte vad det är med 2017 som varit tråkigt men både jag och G känner samma. För mycket dötid? För många förluster mot pappa och Pea i När då då? För lite träning? (en råkar nämligen veta att träning är bra för kropp och knopp men har ändå lyckats fly undan hela året). Det är åtminstone inte någon lack of food intake som genomsyrat året.. åhnä.

Jag tar i alla fall med mig den här skånken in i det nya året så får vi se hur han bidrar vid nästa års utvärdering.

Likes

Comments

Likes

Comments

Årets svenska thanksgiving är över. Det amerikanska med kalkon, pumpapaj, marshmallowfluff, cornbread etc etc etc hängde med och fick sällskap av snapsvisor och pepparkakor med ädelost. Detta tillsammans med 30 fantastiska personer. En tradition som inte går att vara utan längre! Hur tacksam blir en inte över alla vänner som bott i USA och tar med sig såna härligheter hem?!

Påsk - Check
Midsommar - Check
Halloween - Check
Thanksgiving - Check

DÄRFÖR KAN VI TA FRAM JULPYNTET NU!!!! FRAM MED STAKAR, GRANAR, BOCKAR OCH STJÄRNOR! KÖR IGÅNG "christmas." PÅ SPOTIFY OCH LACKA KLAPPAR! DET ÄR NU DET BÖRJAR GOTT FOLK!


Likes

Comments

New York 2017, Resor

Från Miami flög vi till New York. Min favoritstad - alla kategorier!

Fyra fantastiska höstdagar fick vi ihop och kärleken till den staden växer sig bara starkare. Även nu när vi kommit hem.


Likes

Comments

Mat

De här två tycker jag mycket om! Vi har samma intressen (äta) och det underlättar ju hänget en del.

I fredags var vi i Köpenhamn för hygge hos ett par andra kompisar och innan dess fyllde vi magarna till bredden på Papirøn! Det är på riktigt det trevligaste stället någonsin. En stor foodcourt i dansk anda*.

*hög ljudvolym, mycket öl, mycket mat och härlig stämning.

1. Falafel som hamnar på andra plats på topp tre bästa falaflar i världen (Paris behåller förstaplatsen). 2. Pulled Duck-burgare. 3. Marockansk brödgrej med kyckling och tzatziki.

De ska snart stänga ner men frukta inte! De öppnar upp lite längre bort strax därefter.

Likes

Comments