Header

Tillbaka på gamla bloggen efter en tid på en annan portal som inte var något för mig så inaktiverade kontot. Precis lunchat med Sofi och nu sitter vi och äter jordgubbar och choklad och njuter av sommarvädret som vi fått se alldeles för lite av i sommaren tyvärr, senare ikväll blir det åka och kika på jaquline som ska vara med på en pay and jump tävling utanför skövde, ska bli roligt och se henne tävla då jag inte sett henne göra de på sin nya häst :) Love/m.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som texten lyder!, när jag äntligen fått en ny telefon och kan börja blogga igen på riktigt, då ligger jag och kollar på paradise hotel och ska dra tag i täcket och tänker inte på att telefonen ligger där och bam så ligger den på backen och klarade sig nästan helt bara en liten spricka i hörnet tänkte jag va skönt! slår på telefonen så har smällen träffat så klockrent så halva telefonen är svart och helt död, men de blev fan knappt nån spricka ist, blir så irreterad, men som sagt, är med största sannolikt löst tills på fredag, och då är jag tillbaka! puss!

Likes

Comments
Drar igång dagen med en riktigt energibomb! Super god grön smoothie!

Recept: 2 dl äppeljuice
2dl färsk spenat
2 tsk honung
1tsk färsk ingefära
1 halv citron (saften)

Likes

CommentsIgår var de maskeradfest för älva fyllde 20, trevlig kväll med mycket dans, beer pong, musik quiz när alla var som fullast haha, och vi fick även se ett bildspel dom
Satt ihop för älva. Riktigt kul. Mindre roligt idag hur kul de än va idag vet ja inte om de var värt åh dricka igår för min bakfylla idag är fan inte åh leka med legat i sängen hela dagen.

Kommer även bli nyktert i 25 dagar framöver nu, har börjar med detox slim för åh rensa kroppen på all slaggprodukter kommer bli kul och ta det med alla nästa helg när vi pratat om åh ha lite kräftskiva. Puss!

Likes

Comments

Selfies från helgen hihi.
Likes

Comments

Inte uppdaterat så mycket efter Göteborg, men vi gick på begravning iaf vilken var väldigt fin och väldigt mycket folk, tror inte ett öga var torrt iaf, tyckte väldigt synd om Therese! Efter det gick vi till begravningkaffet som de heter men de var middag ist med vin. Efter ett tag ballade ja Therese ur och orkade inte sitta där mer så vi tog med en flaska rosé ner till vattnet åh satte oss och tog ett glas och bara pratade, 1 glas blev till att hela flaskan tog slut så vi blev väldigt väldigt fnittriga haha as kul. Sen blev de några shot hos Fia på kvällen men sen orka vi inte mer och gick ner till Max där vi raggade till oss mat helt gratis haha, sen fick vi hem åh la oss, var meningen att vi skulle till liseberg dagen efter men vi kände inte för de så blev en sväng på stan istället ! Puss

Likes

Comments
Är i Göteborg åh myser! Imorgon blir de dock begravning! Tråkigt nog :(

Likes

CommentsIdag har jag verkligen legat hemma hela dagen och haft film maraton, inget vettigt händer ju ändå så vad ska man göra! I morgon blir de nog lite fest iaf! Så lika bra åh vila upp sig så
Man orkar hela kvällen. Slänger in en bild på
Mig åh Therese som togs för nån vecka sen! Puss

Likes

Comments
En skitsnygg ny höstjacka liknande, kommer användas flitigt kan ja lova!

Och en klänning först och främst till begravningen på måndag men även till fest tillfällen bara bära upp med stora smycken och klackskor!

Likes

Comments